Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Risc de avalanşă în Carpaţii Meridionali. La Vârful Omu stratul de zăpadă a ajuns la 136 de centimetri

Publicat:

Meteorologii avertizeaza ca este risc insemnat de producere de avalanse in , la altitudinea de peste 1.800 de metri in muntii Bucegi si Fagaras, la statia de inregistrandu-se cel mai mare strat de zapada, de 136 de centimetri.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Zapada de peste 4 metri pe Transfagarașan. Drumarii intervin in cea mai dificila zona, cu risc de avalanșa

15:55, 09.05.2024 - Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Brasov anunta, joi, ca s-a ajuns cu deszapezirea de pe Transfagarasan in zona cea mai dificila, expusa avalanselor. Stratul de zapada are peste patru metri si este batatorita si inghetata.

Risc insemnat de avalante in muntii Fagaras si Bucegi

13:05, 20.04.2024 - Meteorologii avertizeaza ca este risc insemnat, de gradul trei din cinci, de producere de avalanse la peste 1.800 de metri altitudine, in muntii Fagaras si Bucegi. Sub altitudinea de 1.800 de metri este risc redus, de gradul intai. Cea mai multa zapada masurata este in Carpatii Meridionali, de 83 cm,…

Risc insemnat de avalanșa la munte, in unele de 3 pe o scara de la 1 la 5

19:40, 22.03.2024 - Meteorologii anunta risc insemnat de avalansa, la altitudini de peste 1800 de metri, in Muntii Fagaraș, Bucegi, Rodnei și Calimani. In celelalte masive muntoase riscul de avalansa este moderat, fiind cotat cu 2 pe o scara de la 1 la 5.

Alerta ANM! Ninsorile revin in Romania, in acest weekend! In ce regiuni se va depune stratul de zapada

11:00, 17.02.2024 - Ninsorile revin in Romania, in doar cateva ore. Meteorologii au transmis o alerta de vreme sebera, dupa ce temperaturile din aproape toata țara au scazut brusc. Iata in ce regiuni se va depune zapada și unde revine gerul, dupa o perioada cu temperaturi de primavara.

Risc de avalansa de gradul patru fin cinci in muntii Fagaras, Parang, Sureanu, Tarcu si Godeanu

17:31, 16.02.2024 - Meteorologii avertizeaza ca este risc mare, de gradul patru din cinci, de producere de avalanse, la peste 1.800 de metri altitudine, in muntii Fagaras, Parang, Sureanu, Tarcu si Godeanu, potrivit Buletinului nivometeorologic remis vineri, Agerpres.

Risc mare de producere a unor avalanse in Masivul Fagaras și in alte zone din țara

14:11, 14.02.2024 - Meteorologii avertizeaza ca, pana miercuri seara, riscul de producere a unor avalanse este mare – gradul 4 din 5 – in Masivul Fagaras, in Muntii Parang-Sureanu, Tarcu-Godeanu si insemnat in Muntii Rodnei, Bucegi si Calimani-Bistritei. Potrivit buletinului nivometeorologic emis de Administratia Nationala…

Avertisment pentru cei care merg la munte: Este risc crescut de avalanșa

17:55, 13.02.2024 - Meteorologii avertizeaza ca este risc mare, de gradul patru din cinci, de producere de avalanse in muntii Fagaras, Parang, Sureanu, Tarcu si Godeanu, potrivit Buletinului nivometeorologic, transmite Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?