Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rikito Watanabe, supărat pe Elena Matei în finala Chefi la cuțite. De ce crede japonezul că și-a trădat echipa: „Este complet schimbată” / VIDEO

Publicat:

FinalaChefi la cuțite” a venit cu multe emoții pentru cei trei finaliști, dar și cu decizii care i-au nemulțumit pe coechipierii lor. a fost cea care a luat cea mai neașteptata decizie cand a trebuit sa-și aleaga echipa pentru proba finala. Tanara l-a ales pe , concurent al echipei albaste, pentru a o ajuta sa caștige. Cel mai suparat de alegerea finalistei a fost colegul ei, .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia, in lacrimi, la duel: „M-am pierdut complet”. Cum a incercat sa o ajute Claudia Saulic / VIDEO

23:25, 06.05.2024 - Au fost momente tensionate la duel. Dupa ce Orlando Zaharia a caștigat, echipele lui Alexandru Sautner și a lui Richard Abou Zaki au ajuns, din nou, in bucatarie, unde proba i-a pus in incurcatura. In aceasta situație a fost și Adnana Mihaela Irimia.

Cum se simte Elena Matei de la Chefi la cuțite insarcinata cu primul copil. Va naște peste cinci saptamani: „De cateva zile...”

17:45, 06.05.2024 - Elena Matei traiește o perioada unica de cand a aflat ca este insarcinata pentru prima data. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite și iubitul ei vor deveni parinți de fetița, iar cei doi numara saptamanile pana cand va veni pe lume fiica lor.

Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Lacramioara, cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki, in lacrimi! De ce s-a suparat concurenta: „Mult stres...” / VIDEO

21:45, 30.04.2024 - Episodul 19 al sezonului 13 Chefi la cuțite, din data de 30 aprilie 2024, a adus multe tensiuni și emoții in emisiune. Lacramioara, cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki, in lacrimi! Iata de ce s-a suparat concurenta!

Sarbatoare in familia lui Rikito Watanabe! Asistentul de la Chefi la cuțite iși sarbatorește bunica in Japonia: "80 de ani..." / VIDEO

19:01, 05.04.2024 - Sarbatoare mare in familia lui Rikito Watanabe! Asistentul de la Chefi la cuțite iși sarbatorește bunica, in Japonia. Ce mesaj a transmis simpaticul bucatar cu ocazia zilei de naștere a uneia dintre cele mai importante persoane din viața lui.

Cum arata Rikito Watanabe cand avea șase ani. Imaginea induioșatoare postata de fostul concurent Chefi la cuțite

15:35, 14.02.2024 - Rikito Watanabe și-a luat urmaritorii prin surprindere și a postat o fotografie cu el de pe vremea cand avea șase ani. Imaginea a starnit un val de reacții in mediul online. Iata cum arata simpaticul japonez in copilarie!

Cum arata Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite cand avea 6 ani. Cat de mult s-a schimbat cunoscutul bucatar / FOTO

17:56, 13.02.2024 - Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite posteaza destul de des fotografii de pe vremea cand era copil. Așa a facut și de aceasta data, moment in care a facut publica, pe internet, o imagine cu el de cand avea varsta de doar șase ani. Iata cat de mult s-a schimbat asistentul emisiunii de gatit de la Antena…

Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite a apelat la tamaduitoare! Ce i s-a aratat in carțile de tarot / FOTO

17:30, 13.02.2024 - Dupa ce, in urma cu cateva luni s-a intors in Romania, Rikito Watanabe a ajuns, de curand, la tamaduitoare! Simpaticul japonez a ajuns la o ghicitoare și a povestit cum i s-a parut experiența, fiind prima de acest fel.


Ce parere ai despre aceasta stire?