Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rezultate în Liga Europa - FC Sevilla şi FC Basel calificate în primăvara europeană

Publicat:

Formatiile FC Sevilla si FC Basel s-au calificat in 16-imile de finala ale , ca urmare a rezultatelor inregistrate joi, in a patra etapa a grupelor competitiei. FC Sevilla a invins cu 5-2 echipa Dudelange si FC Basel s-a impus cu 2-1 in fata formatiei Getafe potrivit news.ro

In 16-imi este calificata si , din grupa in care evolueaza CFR Cluj.

Tot joi, intr-un meci arbitrat de , LASK Linz a invins cu scorul de 4-1 PSV Eindhoven, meci la care olandezii au condus cu 1-0.

Rezultate din :

Grupa A

–…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liga Europa: Bayer Leverkusen ramane neinvinsa in acest sezon / Marseille si Atalanta au incheiat la egalitate

02:00, 03.05.2024 - Echipa germana Bayer Leverkusen a dispus joi seara, in deplasare, scor 2-0, de gruparea italiana AS Roma, in meciul tur al semifinalelor Ligii Europa. In a doua semifinala, Marseille si Atalanta au incheiat la egalitate, scor 1-1, scrie news.ro.

La Liga: FC Sevilla a invins luni seara, pe teren propriu, formatia Mallorca, in etapa a 32-a

01:30, 23.04.2024 - Echipa spaniola FC Sevilla a invins luni seara, pe teren propriu, scor 2-1, formatia Mallorca, in etapa a 32-a din La Liga, informeaza news.ro.Andaluzii au deschis scorul abia in repriza secunda, Youssef En-Nesyri marcand cu o lovitura de cap din centrarea lui Suso, in minutul 61.

Vreme capricioasa. Ninsori ca in toiul iernii, in plina primavara, dupa temperaturi de peste 30 de grade VIDEO/FOTO

11:21, 20.04.2024 - Dupa ce zilele trecute s-au inregistrat temperaturi chiar și de peste 30 de grade Celsius in unele regiuni din țara, acum a nins ca in toiul iernii in zonele montane.Mai multe imagini postate pe rețelele de socializare au surprins ninsori abundente in satele din Munții Apuseni. In Maramureș, de exemplu,…

Harta imobiliara de inceput de primavara: In ce cartiere au crescut și unde au scazut prețurile pentru locuințele de vanzare și chiriile din Cluj (Analiza imobiliara)

10:11, 06.04.2024 - Continue reading Harta imobiliara de inceput de primavara: In ce cartiere au crescut și unde au scazut prețurile pentru locuințele de vanzare și chiriile din Cluj (Analiza imobiliara) at Info real.

Raiul narciselor, lalelelor și magnoliilor: Gradina Botanica din Cluj trece la programul prelungit de primavara

14:20, 31.03.2024 - Cu sosirea primaverii, Gradina Botanica se transforma intr-un adevarat paradis floral. Narcisele și lalelele timpurii iși "imbraca" acum petalele colorate, pregatindu-se sa iși incante privitorii.

La Liga: Real Madrid a invins duminica seara, pe teren propriu, gruparea FC Sevilla

01:41, 26.02.2024 - Echipa spaniola Real Madrid a invins duminica seara, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea FC Sevilla, in etapa a 26-a din La Liga, informeaza news.ro. Madrilenii au marcat in minutul 10, prin Lucas Vazquez, dar golul a fost aulat de VAR. In partea secunda Valverde a lovit bara (min. 49), iar Luka…

Omagiu adus lui Artur Jorge in Liga Europa

19:36, 22.02.2024 - Federatia Portugheza de Fotbal (FPF) a anuntat, intr-un comunicat, ca un omagiu ii va fi adus lui Artur Jorge in aceasta seara, la meciuri din Liga Europa, potrivit news.ro. FPF, Sporting, Benfica si Braga au cerut permisiunea UEFA pentru a-i aduce un omagiu antrenorului portughez care a decedat…


Ce parere ai despre aceasta stire?