Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rezultat de excepţie pentru România la Olimpiada de Matematică: trei medalii de aur şi una de bronz

Publicat:

Membrele echipei Romaniei au incheiat pe locul II de Matematica pentru Fete (EGMO), o competitie dura, fiind devansate de Rusia. Concursul a avut loc in perioada 9-15 aprilie. Ce spune una dintre fetele de aur ale Matematicii romanesti.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania a obținut aur și argint la Olimpiada Europeana de Matematica pentru Fete

08:40, 20.04.2024 - Lotul Romaniei la Olimpiada Europeana de Matematica pentru Fete (European Girls’ Mathematical Olympiad), desfașurata anul acesta in Georgia a obținut rezultate spectaculoase. Locul 2 in clasamentul oficial al țarilor europene, dupa Ucraina, cu doua medalii de aur și doua medalii de argint, și locul…

O medalie de bronz și o mențiune pentru Moldova, la Olimpiada Europeana de Matematica: Cine sunt elevele decernate

12:10, 18.04.2024 - Doua eleve din Republica Moldova au obținut o medalie de bronz și o mențiune de onoare in cadrul Olimpiadei Europene de Matematica pentru Fete. Concursul s-a desfașurat in Tskaltubo, Georgia, in perioada 11-17 aprilie 2024.

Rezultate de excepție pentru elevii clujeni la Concursul regional de matematica aplicata in economie ECOMAT, ediția a X-a

13:35, 15.04.2024 - Trei premii și opt mențiuni au obținut elevii Colegiului Economic ,,Iulian Pop", din Cluj-Napoca la Concursul regional de matematica aplicata in economie ECOMAT, ediția a X-a, organizata la Satu Mare.

O medalie de argint si trei de bronz pentru judetul Vaslui, la Olimpiada Nationala de Matematica!

23:20, 07.04.2024 - PREMII… Elevii vasluieni, care au reprezentat judetul la Olimpiada Nationala de Matematica, au obtinut rezultate deosebite: o medalie de argint, trei medalii de bronz si cinci mentiuni de onoare, acordate de Societatea de Stiinte Matematice din Romania. Cel mai bun punctaj a fost obtinut de Mihnea Pascaru…

Rezultate de excepție pentru elevii clujeni la un concurs interjudețean de matematica și informatica

15:20, 25.03.2024 - Cei mai buni elevi la matematica din județul Cluj au participat, la sfarșitul saptamanii trecute, la Concursul interjudețean de matematica ,,Grigore Moisil” organizat la Oradea, județul Bihor.

Rezultate de excepție pentru elevii clujeni la Concursul interjudețean de matematica și informatica. La acest concurs participa elevii din loturile județene.

13:10, 25.03.2024 - Cei mai buni elevi clujeni la matematica au participat la Concursul interjudețean de matematica „Grigore Moisil” organizat la Oradea, in județul Bihor. Elevii s-au intors acasa cu numeroase premii.

Trei medalii de aur, un bronz și doua recorduri europene pentru Romania la europenele de haltere

21:20, 12.02.2024 - Halterofila romana Mihaela Cambei a caștigat luni la Sofia trei medalii de aur la Campionatele Europene de Haltere. Sportiva romana a dominat competiția in limitele categoriei olimpice 49 kg. In plus e a a stabilit și doua recorduri europene.

O eleva din Timișoara va reprezenta Romania la Olimpiada Europeana de Matematica pentru Fete 2024

22:35, 08.02.2024 - O eleva din Timișoara a fost selectata in lotul care va reprezenta Romania la Olimpiada Europeana de Matematica pentru Fete 2024 Din echipa de tinere care va reprezenta Romania, in acest an, la EGMO (Olimpiada Europeana de Matematica pentru Fete) va face parte și o timișoreanca. Este vorba de Ana Gabriela…


Ce parere ai despre aceasta stire?