Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REVOLUŢIE la Atena după catastrofa feroviară: mii de oameni au aruncat cu cocktailuri Molotov! (VIDEO)

Publicat:

S-a declansat haosul pe strazile Atenei, dupa catastrofa feroviara in urma careia au murit 57 de oameni, printre care si un roman. Tragedia a fost pusa pe seama unei erori umane, dar si a neglijentelor pe calea ferata elena. Intre manifestantii din fata parlamentului din Atena si politisti au izbucnit ciocniri violente. Manifestantii au incendiat […] The post REVOLUTIE la Atena dupa catastrofa feroviara: mii de oameni au aruncat cu cocktailuri Molotov! (VIDEO) first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sofer roman de TIR, mort la volan din cauza unui capac de canal aruncat de pe un pod, in Belgia

15:05, 13.05.2024 - Un șofer roman de TIR si-a pierdut viata, vineri noapte, cand parbrizul la masina sa a fost lovit de un capac de canalizare aruncat de pe un pod, in Belgia, scrie Rotalianul. Incidentul s-a produs in jurul orei 01.30, pe autostrada E42, la limita dintre provinciile Liege și Namur din Belgia. Gheorghe…

Șofer roman de TIR, ucis in Belgia de un capac de canalizare aruncat de pe un pod

08:30, 13.05.2024 - Un șofer roman de TIR a murit, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce un capac de canalizare, aruncat de pe un pod, i-a... The post Șofer roman de TIR, ucis in Belgia de un capac de canalizare aruncat de pe un pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ce a pațit pompierul care era sa provoace o catastrofa feroviara

22:15, 10.04.2024 - La o secunda de moarte. Un pompier din Cluj, in misiune, si-a pus viata in pericol si lui, si colegilor. A trecut cu masina de interventie, la cativa metri, prin fata unui tren in mers. Gestul pare inexplicabil pentru un militar cu experienta. Sefii lui s-au ingrozit cand au vazut imaginile. L-au scos…

Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru, in Italia! Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata

13:05, 05.04.2024 - Un caz șocant a avut loc in Italia! Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru. Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata pe caldaram. Iata ce a transmis presa internaționala cu privire la acest incident care a șocat pe toata lumea!

Amestec extrem de toxic deasupra Atenei

14:00, 28.03.2024 - Capitala Greciei, Atena, a fost invadata de nori grosi de praf si de nisip din Desertul Sahara si din Africa de Nord, un fenomen insotit de temperaturi deosebit de ridicate, informeaza AFP. Fenomenul ar trebui sa scada in intensitate incepand de vineri dimineata, potrivit previziunilor meteorologice.…

Un barbat a aruncat doua cocktailuri Molotov in curtea ambasadei ruse de la Chișinau

12:30, 17.03.2024 - Un barbat fost reținut duminica la Chișinau, dupa ce a aruncat doua bombe incendiare in curtea ambasadei ruse din capitala Republicii Moldova, unde se desfasoara votul pentru alegerile prezidentiale din 15-17 martie.

Ciocniri violente intre studenți și poliție la Atena, inainte de votul pentru legea privind universitațile private

18:21, 08.03.2024 - Studenții greci au aruncat cu cocktailuri Molotov in polițiști, care au raspuns cu gaze lacrimogene, in centrul Atenei, vineri, cu cateva ore inainte ca parlamentul sa voteze un proiect de lege care permite universitaților private straine sa inființeze filiale in țara, transmite Reuters.

14 oameni au murit pentru ca mecanicii de tren se uitau la cricket pe telefon. Ancheta dupa tragedia feroviara din octombrie, din India

13:00, 04.03.2024 - Doua trenuri s-au ciocnit in India in octombrie 2023 și 14 oameni au murit pentru ca mecanicii se uitau la cricket pe telefon și au ratat semnalul, a declarat ministrul cailor ferate din India, scrie The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?