Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Revoltă pe internet în cazul unei fetițe ucise acum 14 ani. Criminalul, condamnat la 20 de ani închisoare, eliberat după 7 ani

Publicat:

Modificarile din , recursul compensatoriu și indirect clasa politica interesata sa-și asigure libertatea, ii ajuta pe crimiminali sa nu simta rigoarea unei pedepse. , una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de televiziune  explica ce s-a intamplat in cazul unei crime care a revoltat  milioane de romani, acum 14 ani, in care o fetița […] Citește Revolta pe internet in cazul unei fetițe ucise acum 14 ani. Criminalul, condamnat la 20 de ani inchisoare, eliberat dupa 7 ani in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

'Brancardierul morții', criminalul in serie care ingrozea Romania la inceputul anilor 2000, a fost eliberat

13:10, 05.04.2024 - Grigore Bota, cel mai de temut criminal in serie din nordul țarii va fi eliberat dupa 25 de ani din inchisoare.Cunoscut drept "brancardierul morții", a fost condamnat la inchisoare pe viața dupa ce a ucis nu mai puțin de 11 oameni ai strazii, noteaza Antena3.ro.

Tanar din Sibiu, dat in urmarire naționala, prins de polițiștii din Aiud. Pentru ce a fost condamnat la inchisoare

14:05, 26.03.2024 - Tanar din Sibiu, dat in urmarire naționala, prins de polițiștii din Aiud. Pentru ce a fost condamnat la inchisoare Un tanar din Sibiu, dat in urmarire la nivel național, cu mandat de executare a inchisorii, a fost identificat de polițiștii din Aiud. Acesta a fost transportat la penitenciar. Potrivit…

Criminalul lui Mihai Spataru, romanul ucis in Franța, a fost condamnat la 19 ani de inchisoare. Barbatul a fost injunghiat cu maceta

15:20, 22.03.2024 - Criminalul romanului care a fost ucis in Franța și-a primit sentința! Barbatul a fost condamnat la 19 ani de inchisoare. Mihai Spataru a fost injunghiat, iar din cauza ranilor grave, acesta s-a stins din viața. Barbatul din Irak va sta in spatele gratiilor aproape 20 de ani.

Țepar specializat in metoda Cabana, condamnat la inchisoare cu executare. Cate dosare are in derulare

12:45, 09.02.2024 - Un tanar din Alba, specializat in infracțiuni de inșelaciune, a primit o sentința cu executare pentru o fapta comisa in urma cu trei ani. A promis unei femei ca ii va construi o casa din lemn.

Tanar condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj la adresa unui polițist și tulburarea liniștii publice

20:10, 05.02.2024 - Tanar condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj la adresa unui polițist și tulburarea liniștii publice Tanar condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj la adresa unui polițist și tulburarea liniștii publice: ”Ce va fac eu, ba, fraierilor, va fac numa’ girofare pe drum” Un tanar de…


Ce parere ai despre aceasta stire?