Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Retrageri si demisii chiar la constituirea Consilului Local Bacau

Publicat:

Mai multi consilieri locali s-au retras de pe liste la Consiliul Local. Drept urmare, locurile lor vor fi ocupate de alti consilieri, supleanti pe liste.

De la PSD s-a restras Mitica Stangaciu, iar locul sau va fi luat de Doina Dragomir, iar in locul lui Valentin Palea, administrator public al judetului, va intra Vasile Luca.

De la PMP Ion Macaiala s-a retras, locul lui fiind luat de Dumitru Irofte.

De pe lista PNL s-a retras senatorul Dragot Luchian, fost candidat al partidului pentru functia de primar. Locul sau va fi luat de Mircea Fechet.

Gabriel Casaneanu,…

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

I-a mers pina la o vreme: Cum a circulat mai mulți ani un șofer strain

16:20, 14.05.2024 - Un cetațean strain este documentat pentru uz de acte oficiale falsificate. Cazul a fost inregistrat in punctul de trecere a frontierei Leova. Pentru autorizarea intrarii in R. Moldova la pista de control s-a apropiat un autoturism cu numere straine la volanul caruia a fost identificat un cetațean al…

Cer noros și vreme stabila: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și calma, cu temperaturi in creștere

07:15, 09.05.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant noros, cu o tendința generala de vreme stabila. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații semnificative, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.

Europa iși dorește reducerea numarului de solicitanți de azil: Parlamentul European a adoptat o reforma dupa opt ani de negocieri

16:50, 11.04.2024 - Dupa opt ani de negocieri dificile cu cele 27 de țari membre, Parlamentul European a adoptat o reforma ampla a procedurii de azil in spațiul comunitar. Pactul privind Migratia si Azilul, format din opt legi, prevede in principal reducerea numarului de solicitanți de azil, grabirea procesarii cererilor…

Cer noros și vreme uscata: Cum vor evolua temperaturile astazi

07:40, 26.02.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de cer noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, marcand astfel o zi uscata in intreaga țara.

Cer acoperit și vreme uscata: Cum vor evolua temperaturile astazi?

07:15, 26.02.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de cer acoperit. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, marcand astfel o zi uscata in intreaga țara.

Vreme predominant innorata, dar fara precipitații: Meteorologii promit condiții ideale pentru plimbari astazi

07:15, 24.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor atmosferice spre sfarșitul zilei.

Vreme anormala: weekend cu 20 de grade in Romania! In ce zone va ploua

16:50, 23.02.2024 - In restul teritoriului, cerul va fi variabil și pe suprafețe relativ restranse, in special in Muntenia, Dobrogea și Moldova, se va forma ceața. Vantul va sufla slab și moderat, cu intensificari la munte, la altitudini mari (rafale de pana la 70...80 km/h) și local in regiunile vestice (rafale in general…

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.


Ce parere ai despre aceasta stire?