REŢETE MURĂTURI: Gogoşari muraţi la rece, în oţet
Publicat:Gogosari murati la rece - Ingrediente
3 kg gogosari
350 ml otet de 9 grade
250 g zahar tos
90 g sare (eu am pus doar 75 g) - sare neiodata, pentru muraturi!!
optional - un varf de cutit conservant (salicil)
arome: boabe de piper, frunze de dafin, fasii de hrean, frunze de telina
Gogosari murati la rece - Mod de preparare:
Am inceput cu spalarea si curatarea gogosarilor de cotoare si seminte. Am taiat apoi gogosarii in felii de cca 1 cm latime. Am curatat o bucatica de hrean de 10 cm si am taiat-o in fasii lungi.
Intr-un castron am amestecat…
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
Muschiulet de porc fraged cu mix de salata
00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…
Rețeta de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Iți ia 10 minute sa il prepari și are un gust delicios
00:15, 26.04.2024 - Un cheesecake din doar trei ingrediente pare o provocare imposibila, dar tot ce trebuie sa faci este sa urmezi rețeta corecta! Este foarte ușor de pregatit, ai nevoie de doar 10 minute la dispoziție, iar la final vei avea un cheesecake cremos, cu o textura unica!
Zacusca de fasole verde, cea mai sanatoasa rețeta de post
09:46, 08.04.2024 - La rețeta se poate folosi fasole verde sau galbena. Ambele soiuri sunt la fel de delicioase și pot fi gatite in mai multe feluri, precum ciorba, ghiveci, supa sau mancare de fasole cu roșii și usturoi. De asemenea, se poate face și un mix intre cele doua cand le puneți la borcan. Din circa trei kilograme…
Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post
09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente 2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…
Tarta cu umplutura de iaurt
00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…
Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman
14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…
REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)
21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…
Mancare de mazare cu pui: o idee buna de pus in practica pentru masa de pranz. Sfaturi pentru un gust intens
23:21, 02.03.2024 - Acest fel de mancare este perfect pentru orice perioada in care nu ai prea mult timp pentru gatit, pentru ca se prepara destul de repede. Nu dureaza mai mult de 30-40 de minute pentru a pune toate ingredientele laolalta, iar rezultatul este un preparat delicios pe care intreaga familie il va indragi.Un…