Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţete delicioase care îţi curăţă sângele şi ficatul de toxine: cum se face supa-cremă de leurdă sau fuduliile de curcan cu leurdă

Publicat:

Supa-crema de leurda

Potrivit gastronomului , un impatimit al retetelor bazate pe ingrediente traditionale, una dintre ”vedetele” registrului culinar pe baza de leurda este supa-crema de leguma.


Cum se prepara

Se caleste in putin ulei o ceapa verde, se adauga cartofi taiati cubulete si o bucata de telina taiata felii. Dupa cateva minute, se pune peste legume o lingura de faina, sa amesteca bine si se adauga supa de pui (sau de legume, dupa preferinta), iar dupa ce legumele sunt fierte, se pune leurda, in prealabil oparita si tocata. Se mai lasa cateva…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Paștele bate la ușa și tu ești in pana de idei? Iata 3 sugestii de antreuri decioase, pe care le poți pregati rapid

14:15, 02.05.2024 - Ai probleme in a te decide ce antreuri sa pregatesti pentru Pasti? Iti aratam cum sa faci trei astfel de preparate de deschidere a mesei pascale: nelipsitele oua umplute, pentru care noi iti propunem o umplutura de ciuperci, porumb, sunca si maioneza, minitarte sarate si salata cu piept de pui, oua…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

11:30, 27.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

10 moduri de a-ți crește stima de sine in mai puțin de 10 minute

18:10, 05.04.2024 - In lumea de astazi, stima de sine este mai mult decat un simplu cuvant la moda; este o componenta esențiala a bunastarii și succesului nostru general. Un sentiment puternic al valorii de sine ne da putere sa facem fața provocarilor vieții, sa luam decizii

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

STUDIU DESPRE CITIT Romanii citesc mai puțin de 5 minute pe zi, iar 35% dintre cetațeni nu au citit vreodata o carte

18:40, 18.03.2024 - Studiile arata ca romanii citesc mai puțin de 5 minute pe zi, iar 35% dintre cetațeni recunosc ca nu au citit niciodata vreo carte, scrie protv.ro. The post STUDIU DESPRE CITIT Romanii citesc mai puțin de 5 minute pe zi, iar 35% dintre cetațeni nu au citit vreodata o carte first appeared on Informatia…

Hummus cu lipii grecesti

00:30, 08.03.2024 - Ingrediente: HUMMUS: 1 conserva mica de naut fiert 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de tahini (pasta de susan) 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper macinat sucul de la o jumatate de lamaie Se scurge nautul din conserva, pastrand lichidul. Adaugati intr-un blender ingredientele…


Ce parere ai despre aceasta stire?