Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REȚETE DE SEZON. Fazan umplut la cuptor în vas român pentru o masă cu adevărat regală

Publicat:

Gatita la perfectie, friptura de fazan umplut la cuptor in vas roman poate face cinste oricarei mese festive, de sarbatori sau in familie. Este o friptura fina, ce se distinge prin carnea frageda si suculenta, avand o piele crocanta si o umplutura rafinata. Iubit in egala masura de regi si aristocrati, in trecut, fazanul se numara printre delicatesele tipice, fiind nelipsit din meniurile copioase ale acestora. In zilele noastre, fazanul este considerat printre cele mai gustoase pasari de vanat sau crescatorie. Pe langa faptul ca este delicios, fazanul este si o alegere sanatoasa! Carnea de fazan…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Care este semnificatia simbolurilor de Paste

09:05, 02.05.2024 - Sarbatoarea Invierii Domnului aduce in casele romanilor o mulțime de simboluri, pe langa preparatele culinare specifice ori obiceiurile din stravechi. Insa care este semnificația simbolurilor de Paște și de ce sunt asociate acestea cu sarbatoarea de Inviere? Iata cateva explicații utile!Inainte de sarbatoarea…

Cat trebuie fiarta carnea de rața ca sa iasa frageda și gustoasa. Așa va ieși senzaționala

20:35, 13.04.2024 - Carnea de rața este cu adevarat o delicatesa, daca este gatita corect, fiind un tip de carne ceva mai complicat. Puțini știu, insa, cat trebuie lasata la fiert, pentru ca preparatul nostru sa fie unul ca la carte. Daca ții cont de timpul exact, se va topi in gura la propriu. Cum se fierbe corect […]…

Suntem cel mai blolnav popor! Cu orice risc, nu am s-o fac!/ VIDEO

11:56, 08.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, cu privire la faptul ca ca pacienții cronici nu sunt scutiți de acea contribuție la sanatate care se reține pe durata concediului medical ca s-a luat o decizie rapida. ”CASS platim cu toții, și eu și dvs. Oriunde in lumea asta nu poți sa ții sistemul de sanatate…

Ardei umpluți de post: 5 rețete delicioase. Ies savuroși, nu simți ca nu au carne

10:40, 03.04.2024 - Daca vrei sa faci ardei umpluți de post, ți-am pregatit 5 rețete ideale pe care le poți face ori de cate ori vrei o mancare simpla, rapida și delicioasa. Carnea din ardei poate fi inlocuita cu o mulțime de alte ingrediente, de la legume delicioase, pana la cereale precum arpacaș, orez sau quinoa. In…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Retete cu purcel de lapte

14:26, 11.03.2024 - Rețete cu purcel de lapte se prepara adesea la ocazii speciale. Carnea de purcel de lapte este adesea folosita in bucataria tradiționala pentru diverse preparate, fiind apreciata pentru gustul sau delicat și textura sa frageda. Iata unele dintre cele mai apreciate rețete cu purcel de lapte.Ce inseamna…

Retete de pui chinezesc

09:05, 07.03.2024 - Mancarea chinezeasca se poate gati foarte ușor acasa, iar la baza stau cateva ingrediente simple și arome care sa completeze gustul perfect al preparatului. Iata care sunt cele mai iubite rețete de pui chinezesc.Iți recomandam cele mai gustoase și ușor de pregatit rețete de pui chinezesc. Arome specifice…


Ce parere ai despre aceasta stire?