Retete de Pasti: Tort cu zmeura
Publicat:Retete de Pasti: Tort cu zmeura
Mod de preparare Tort cu zmeura
Preparare blat:
Se pun intr-un bol incapator ouale intregi, zaharul si praful de sare si se mixeaza 25-30 min cu mixerul obisnuit. Ouale vor ajunge sa fie o spuma usoara, albicioasa, aerata si va avea de 3 ori volumul initial. Apoi se adauga treptat faina cernuta si se omogenizeaza cu ajutorul unel spatule sau linguri cu miscari lente si de jos in sus (pentru a nu scoate aerul din compozitie). Abia dupa ce s-a omogenizat complet se poate adauga urmatoarea tura de faina.
Se toarna compozitia de pandispan intr-o…
Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…
Sursa articol: romaniatv.net
Stiri pe aceeasi tema
Tiramisu din cozonac ramas de la Paște. Rețeta rapida și delicioasa din doar cateva ingrediente
11:05, 08.05.2024 - Rețeta de tiramisu din cozonac ramas de la Paște este rapida și delicioasa. Vei avea nevoie de doar cateva ingrediente pentru a pune pe masa un desert de-a dreptul delicios. In plus, nu vei face risipa de alimente și te vei bucura de un rasfaț pentru intreaga familie.Tiramisu din cozonac ramas de la…
Ce putem face cu ouale fierte care raman dupa Paște? Rețete care vor transforma resturile de la masa Pascala intr-un adevarat deliciu
08:56, 08.05.2024 - Dupa sarbatorile de Paște, multe gospodarii se gasesc cu un surplus de oua fierte. Iata ce sa faci cu ele!n loc sa le arunci sau sa le consumi pe toate in salate, iata cateva idei creative și simple de rețete pentru a le valorifica eficient și delicios.1. Salata de ou cu avocadoTransforma ouale fierte…
Ce putem face cu ouale fierte care raman dupa Paște? Rețete care vor transforma resturile de la masa Pascala intr-un adevarat deliciu
16:20, 07.05.2024 - Dupa sarbatorile de Paște, multe gospodarii se gasesc cu un surplus de oua fierte. Iata ce sa faci cu ele!n loc sa le arunci sau sa le consumi pe toate in salate, iata cateva idei creative și simple de rețete pentru a le valorifica eficient și delicios.1. Salata de ou cu avocadoTransforma ouale fierte…
Ce facem cu ouale ramase dupa Paște, cat timp sunt sigure pentru consum? Bonus: doua rețete surprinzatoare
06:25, 06.05.2024 - Ouale fierte pot fi pastrate fara coaja pana la 4 zile, iar cele decojite sau umplute - pana la 48 de ore in frigider. Le puteți folosi in salate, gustari sau puteți face o tarta italiana de Paște numita Pasqualina.
Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu
23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…
Rețete de prajituri marmorate
09:05, 15.04.2024 - Prajitura marmorata este, de regula, aluatul pufos, fraged, in care adaugi diferite ingrediente și arome care sa se imbine perfect in straturi distincte, pentru a obține un aspect marmorat. Iata și cateva rețete de prajituri marmorate.De regula, daca adaugi cacao sau creme de prajituri, sau așezi prajitura…
Cu ce poți inlocui ouale in rețete?
09:50, 03.04.2024 - Sa renunțam la oua in bucatarie pare un deziderat greu de atins fie pentru pentru persoanele cu o anumita condiție medicala, fie pentru vegetarieni sau pentru cei care țin post. Și totuși, ouale pot fi inlocuite cu alte produse, iar rezultatul final este
Rețeta de masline pane. Cum faci masline pane umplute cu branza
09:05, 28.03.2024 - Maslinele pane au o textura crocanta și pot fi gustarea ideala sau preparatul perfect de la aperitiv, pentru toți membri familiei. Iata cum faci acasa masline pane.Pentru a pregati masline pane, poți alege orice tip de masline, in funcție de preferințe, singura condiție este sa fie fara samburi. Pentru…