Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețete culinare | Salată de sfeclă cu ciuperci

Publicat:

Varianta 1 Ingrediente: 4 sfecle mici, 100 g ciuperci, o ceapa, ulei, oțet, sare, usturoi (opțional). Mod de preparare: Sfecla se fierbe in coaja sau se coace in cuptor. Dupa ce se racește, o dam prin razatoare. Ceapa se calește ușor, apoi se adauga ciupercile (de padure) fierte. Amestecul obținut il incorporam cu sfecla, condimentam dupa gust cu sare, piper, oțet. La dorința, se pune și usturoi pisat. Varianta 2 Ingrediente: 500 g ciuperci, 3 sfecle, 3 cepe, 1 capațana usturoi, ulei, sare, piper, 1 lamaie. Mod de preparare: Ciupercile se pun la fiert in apa cu sare. Sfecla fiarta sau coapta se…

Citeste articolul mai departe pe expresul.com…  

Sursa articol: expresul.com


Stiri pe aceeasi tema

Top 6 rețete sanatoase și simple pentru zilele aglomerate de la birou. Nu va trebui sa-ți faci griji nici pentru silueta

08:51, 20.05.2024 - Iata cateva rețete care nu necesita mult timp de preparare:1.) Salata de quinoa și legumeIngrediente: quinoa, roșii cherry, castraveți, ardei gras, avocado, patrunjel, lamaie, ulei de masline, sare, piper.Preparare: Fierbe quinoa conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Amesteca quinoa cu legumele taiate…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare

09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…

5 retete cu naut care te vor salva in Postul Mare. Sunt delicioase, rapide si se fac in mai putin de 30 de minute

15:35, 03.04.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in Postul Mare, iata cateva idei geniale de preparate pe baza de naut. Este un aliment accesibil, gustos și foarte sanatos, potrivit pentru aceasta perioada. Cinci rețete pe care le vei pregati mereu dupa ce le incerci o data. Cele mai tare rețete cu naut Nautul este unul…

Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post

09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente  2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare  Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…

Cu cat se vand legumele de sezon in cea mai mare piața din București? Urzicile, ridichile, ceapa și salata sunt la mare cautare in Obor

18:05, 18.03.2024 - Piața Obor din București e kilometrul zero al comercianților veniți din toate localitațile de langa Capitala. Sute de tarabe pline cu marfa pentru toate gusturile, dar și pentru toate buzunarele. Sa aflam care sunt preferatele gospodinelor.La mare cautare in aceasta perioada sunt urzicile, mancare preferata…


Ce parere ai despre aceasta stire?