Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta zilei: Pregătirea (umplerea) borşului

Publicat:

O gospodina care voieste sa prepare o ciorba de cartofi, fasole sau alt zarzavat, ca sa fie mai bine reusita, trebuie sa aiba in bucataria ei, aproape zilnic, oala cu bors proaspat. - Aceasta zeama acrisoara, cu gust placut, pregatita in felul ei cum vom arata, este foarte hranitoare si sanatoasa pentru stomac, se afla la indemana oricui fara de cheltuiala si trebuie sa inlocuiasca in bucatarie celelalte mijloace intrebuintate pentru acrit ce se gasesc in comert. Borsul ajuta mistuirea chiar si oamenilor suferinzi, iar celor sanatosi le este un adaos pretios la hrana, pe langa celelalte alimente.

Pentru…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se face ciorba de salam care a innebunit TikTok-ul

20:30, 30.05.2024 - Ciorba de salam a devenit recent virala pe TikTok, captand atenția romanilor datorita combinației sale neașteptate de ingrediente și a procesului simplu de preparare. Popularitatea acestei rețete pe platformele de social media se datoreaza, in mare parte și gustului inedit. Rețeta a devenit un adevarat…

Reteta veche de ciorba de fasole cu afumatura. Asa se prepara acum 100 de ani, ce avea special

18:10, 15.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna ciorba de fasole, iți propunem o rețeta veche de 100 ani. Așa se prepara in trecut, dar prea puține gospodine au pastrat tradiția in timp. Ce ingredient secret adaugau in preparat, pe langa afumatura. Cea mai buna ciorba de fasole Cea mai buna rețeta de ciorba de fasole…

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

11:30, 27.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

Soarele a scos din case constantenii pe faleza de la Cazino (VIDEO)

11:10, 31.03.2024 - In dimineata zilei de duminica, in ultima zi a lunii a lunii martie, soarele stralucitor de pe cerul senin si aerul placut, cald, a scos constantenii la plimbare. In dimineata zilei de duminica, in ultima zi a lunii a lunii martie, soarele stralucitor de pe cerul senin si aerul placut, cald, a scos…

Pompier in timpul liber, intervenție de urgența in zorii zilei: Cortul de langa el a luat foc; doua persoane erau inauntru

08:35, 30.03.2024 - Un pompier aflat in timpul liber a avut parte de o intervenție de urgența in zorii zilei. Aflat la pescuit, a observat cum cortul de langa el, in care se aflau doua persoane, a luat foc. Un barbat a ramas in cort și doar intervenția sa prompta a facut ca incidentul sa nu se transforme intr-o tragedie. „Pompierii…

Rețeta de masline pane. Cum faci masline pane umplute cu branza

09:05, 28.03.2024 - Maslinele pane au o textura crocanta și pot fi gustarea ideala sau preparatul perfect de la aperitiv, pentru toți membri familiei. Iata cum faci acasa masline pane.Pentru a pregati masline pane, poți alege orice tip de masline, in funcție de preferințe, singura condiție este sa fie fara samburi. Pentru…

Pulpa de rata cu ceapa caramelizata si cuscus

00:35, 15.03.2024 - Ingrediente: pulpa de rata condimente (sare, piper, cimbru) felii de portocala Se condimenteaza pulpa de rata si se pune pe 2-3 felii de portocala, invelita intr-o hartie de copt. Se introduce la cuptor, 40 de minute la 180 de grade, apoi se creste temperatura la 200 de grade, cu ventilatie si se scoate…

Descopera Aromele Autentice ale Ciorbei Radauțene: Tradiție și Deliciu intr-o Farfurie

13:06, 06.03.2024 - Ciorba radauțeana, o bucata de rezistența a bucatariei romanești, iși gasește radacinile in frumosul oraș Radauți, situat in nordul Romaniei. Aceasta ciorba bogata in arome și savoare aduce in farfurie un amestec unic de ingrediente proaspete și condimente autentice, oferind o experiența gustativa de…


Ce parere ai despre aceasta stire?