Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Piftie cu carne de porc

Publicat:

Ingrediente:

1kg picioare sau cap de porc
1 ceapa
2 morcovi
1 patrunjel
1 pastirnac
4 boabe de piper
3 catei de usturoi (facultativ)
sare, dupa gust

Mod de preparare:

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara). Picioarele se taie in doua pe lungime, iar capul se sparge cu satarul. Se asaza intr-o oala si se acopera cu apa in asa fel incat nivelul apei sa fie cu 3-4 degete deasupra carnii. Se pune la foc potrivit lasand sa fiarba incet.

Se spumeaza mereu, apoi se adauga…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Capșuni la borcan – aromate și bune pe tot parcursul anului: Rețeta simpla pentru conservarea capșunilor fara gatire

19:45, 25.05.2024 -   Uita de congelare și gatit; aceasta rețeta este perfecta chiar și pentru incepatori. Cu ghidul nostru detaliat, vei putea citi despre conservarea capșunilor cu ușurința și vei avea intotdeauna o rezerva din acest fruct delicios.Ingrediente necesare:3 kg de capșuni proaspete3 kg de zahar (raport 1:1)Mod…

RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata

19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…

Șaorma de post delicioasa. Nici nu vei observa ca nu conține carne. Ce ingrediente poți folosi

17:25, 15.04.2024 - Șaorma este unul dintre preparatele preferate ale romanilor. Aceștia il savureaza indiferent de ocazie. Deși suntem in postul Paștelui, vedeta mancarurilor fast-food din Romania poate ramane pe masa.

Shaorma de post, rețeta speciala

18:20, 11.04.2024 - Shaorma nu trebuie sa fie plina de carne și sosuri, ci poate sa fie un pranz rapid și sanatos, la care sa apelezi in perioadele de post sau in momentul in care nu vrei sa mananci carne. Shaorma de post nu conține produse de origine animala și este o alternativa perfecta la produsele din comerț. […]…

Cea mai ieftina reteta de chiftele de post. Ai nevoie de doar cateva ingrediente pe care le ai mereu in casa

10:15, 07.04.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești, iata cea mai interesanta rețeta de post. Pregatește chiftele fara carne cu doar cateva in ingrediente, pe care sigur le gasești in casa. Se gatesc foarte ușor și repede și au un gust genial. Cele mai bune chiftele de post Postul Mare este o perioada de curațare trupeasca…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…


Ce parere ai despre aceasta stire?