Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta zilei - joi: Desert cu măr, nucă şi migdale! Gustos şi uşor de preparat! Şi un copil îl poate face

Publicat:

E simplu, savuros si nu ai nevoie de multe ingrediente! Desertul propus la "Reteta zilei" este un adevarat rasfat pentru papilele gustative, iar , concurenta la "Hell's Kitchen- Iadul bucatarilor" te învata, pas cu pas, cum sa-l prepari.


Ingrediente:
- migdale 50 g
- nuca 50 g
- sos ciocolata 30 g
- sirop curacao 30 ml
- 2 mere
- amidon 30 g
- 40 g galbenus
- zahar vanilat
- zahar 100 g
- 200 g frisca vegetala

Mod de preparare

Se curata merele de coaja si de…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de salata orientala cu ridichi. Un preparat gustos pentru perioada postului

10:45, 02.05.2024 - Daca nu ai idee ce sa mai gatești pentru perioada postului, atunci pregatește rețeta de salata orientala cu ridichi. Este un preparat sanatos și gustos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare delicioasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional

08:21, 30.04.2024 - Sarbatorile sunt tot mai aproape iar gospodinele deja fac ultimele pregatiri pentru Sarbatorile Pascale. Afla din randurile de mai jos cum sa pregatești un cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional.

Rețeta de prajitura cu pere și migdale. Desertul perfect in perioada postului

09:40, 17.04.2024 - Deserturile sunt perfecte și mulți romani le iubesc. Daca vrei sa incanți papilele gustative ale oricui, un preparat dulce va fi mereu bine primit, mai ales daca este delicios. In perioada de post nu trebuie sa renunți la prajituri, astfel ca rețeta cu pere și migdale vine in ajutorul tau.

Rețeta de supa crema de praz cu avocado. Un preparat gustos pentru perioada de post a Paștelui

10:05, 15.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune pas cu pas cum sa pregatești rețeta de supa crema de praz cu avocado. Este un preparat delicios și sanatos, perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Laptele condensat, minunea din bucatarie pe care puține gospodine il folosesc

22:51, 05.04.2024 - Iubești laptele? Ei bine, acesta este un adevarat dar al naturii, iar omenirea a știut sa il valorifice la maximum. De-a lungul timpului, din el am reușit sa obținem tot felul de alte produse, cum ar fi branza, smantana sau iaurtul. Dar la ce folosește laptele condensat? Cu siguranta ai auzit si tu…

Rețeta de covrigi de casa. Un preparat gustos de post

13:20, 22.03.2024 - Suntem in perioada de post a Paștelui, iar din acest motiv ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de covrigi de casa. Este un preparat gustos, care iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de fursecuri cu migdale și cacao. Desertul ideal pentru intreaga familie

22:05, 21.03.2024 - Deserturile sunt delicioase și se pot consuma in orice moment. Daca le preferi pe cele facute in casa, rețeta de mai jos este ideala și se prepara in doar cateva minute. La final, rezultatul va fi perfect și numai bun de consumat alaturi de intreaga familie.

Desertul care nu ingrașa. Este extrem de gustos și nu are zahar

22:10, 17.03.2024 - Tuturor ne place dulcele, dar este greu sa gasești un desert care nu ingrașa sau care nu are zahar. Renunțarea la zahar nu este ușoara, dar este necesara pentru sanatatea noastra. Dar cel mai bun desert este unul facut in casa cu puțin efort și cu un gust delicos.  Dulciurile din comerț, otrava pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?