REŢETA ZILEI: Jambon
Publicat:Mod de preparare: Carnea se curata de pielite si de grasimea de prisos, apoi se unge bine cu un amestec de sare, piper, paprica, foi de dafin, si usturoi pisat si se stropeste cu vin. Se pune la marinat pentru 24 ore. Intr-o tava unsa cu unt se pune stratul din legume: radacinile si ceapa taiate feliute. Deasupra se pune carnea, foile de dafin se inlatura. Pe carne se pun bucatele de unt, se ac
Citeste articolul mai departe pe noi.md…
Sursa articol: noi.md
Stiri pe aceeasi tema
Drobul, o delicatesa nelipsita de pe masa de Paște. Ce sa pui in compoziție, ca sa nu se sfarame: secretul gospodinelor desavarșite
08:36, 19.04.2024 - Ce sa pui in drob ca sa nu se mai sfarame! Ingrediente: maruntaie de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), 1 prapur de miel, ½ kg ficat de pui, ½ kg carne macra de pui sau de vita, 3 legaturi ceapa verde, 3 legaturi marar, 3 legaturi patrunjel, 4-5 oua , 2 legaturi usturoi, 2-3 oua fierte tari, 1…
Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani
16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…
Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani
09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…
REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere
16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…
Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas
13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…
Reteta de sloi de oaie. Reteta de sloi muntenesc de porc
09:06, 06.02.2024 - Sloiul este un preparat culinar gatit din carne de oaie, insa rețeta poate fi reinterpretata dupa bunul plac. Iata cum faci acasa racitura de oaie sau sloi de oaie, dar și care este cea mai buna rețeta de sloi muntenesc de porc.Sloiul este o mancare tradiționala, denumita și racitura ciobaneasca de…
Percheziții la Primaria municipiului Botoșani. Primarul Cosmin Andrei este așteptat in cursul zilei sa dea declarații la DNA
09:50, 02.02.2024 - Percheziții la Primaria municipiului Botoșani. Primarul Cosmin Andrei este așteptat in cursul zilei sa dea declarații la DNA Anchetatori anticorupție au efectuat, vineri dimineața, percheziții la Primaria municipiului Botoșani, iar edilul este așteptat in cursul zilei sa dea declarații la DNA, informeaza…
O companie aeriana norvegiana anuleaza toate zborurile, pentru prima data in ultimii ani
15:16, 29.01.2024 - Compania aeriana naționala și regionala norvegiana Widerøe a anulat toate zborurile in nordul Norvegiei, pentru prima data in ultimii 14 ani, pina la sfirșitul zilei, din cauza vintului puternic amenințator. Compania aeriana a anunțat anularea tuturor zborurilor la nord de Trongheim pina la sfirșitul…