Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta zilei de miercuri. Pârjoale de cartofi pentru Miercurea Strâmbă (rețete românești pe gustul tău)

Publicat:

Și ajungem din nou la categoria noastra preferata: retete romanesti. De toate felurile, dar mai ales de post! Ce v-am spus ca saptamana asta, cea dintai din post, e plina de capcane și restricți?...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata

19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…

Rețeta de piure de cartofi cu iaurt grecesc. Un preparat ușor, de consumat dupa Paște

10:11, 08.05.2024 - Știm cat de greu este sa gasești preparate ușoare pentru perioada de dupa Paște, iar din acest motiv ne-am gandit sa-ți prezentam noi o rețeta simpla de piure de cartofi cu iaurt grecesc. Este o mancare ușoara, perfecta pentru aceasta perioada a anului. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care…

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

11:30, 27.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

Concursului regional „Gastronomie și tradiții de pe meleaguri romanești” – preparare de cozonaci, la Targu Lapuș

11:30, 19.04.2024 - Urmeaza un alt eveniment deosebit la Targu Lapuș. Sambata, 20 aprilie, incepand cu ora 11:00, la Gradinița cu Program Prelungit din Targu Lapuș, organizeaza o noua ediție a Concursului regional „Gastronomie și tradiții de pe meleaguri romanești” – preparare de cozonaci. La precedentele ediții, micii…

Chiftele de post cu cartofi: 5 rețete delicioase

11:20, 29.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai mananci in aceste zile, incearca chiftele de post cu cartofi, un preparat sațios, ușor de facut și delicios. Aceste cinci rețete sunt perfecte pentru un pranz sanatos sau o cina ușoara. Le poți servi cu o salata proaspata, cu garnituri precum legume la gratar sau simple, cu puțina…

REȚETE ROMANEȘTI Supa usurica de macris

17:45, 15.03.2024 - Frunzele macrisului contin fier, vitamine, si foarte mult acid oxalic, ceea ce ii confera un gust acru, astringent. Frunzele se prepara in acelasi mod ca si spanacul sau stevia, gustul caracteristic facandu-l potrivit pentru supe, borsuri, piureuri sau pentru a asorta in special preparatele de miel.…

REȚETE ROMANEȘTI Sarmale batranesti cu carne de porc

08:40, 11.03.2024 - Sarmalele, un clasic culinar est-european, combina carnea tocata cu orez, ceapa, și condimente, infașurate in frunze de varza acra, coapte lent cu slanina afumata și bulion de roșii, reflectand o tradiție gastronomica bogata și istorica. The post REȚETE ROMANEȘTI Sarmale batranesti cu carne de porc…

Produsul de 3 lei care trebuie adaugat in piureul de cartofi. Gustul va fi mai aromat

18:25, 08.03.2024 - Pentru a prepara un piure aromat, ai nevoie de un ingredient ce costa nu mai mult de 3 lei. S-ar putea sa il ai deja acasa, in camara sau in frigider. Adauga doua linguri din acest produs in compoziția de cartofi sfaramați cu unt și lapte și vei obține un rezultat pe masura. Toata lumea […] The post…


Ce parere ai despre aceasta stire?