REŢETA ZILEI: Copanele de pui in sos de rosii cu leurda
Publicat:Copanele de pui in sos de rosii cu leurda
Mod de preparare Copanele de pui in sos de rosii cu leurda
Ciorcanele de pui se spala, apoi le punem intr-o tava intinsa, le condimentam cu sare, piper.
Adaugam leurda si ceapa verde, spalate si tocate marunt!
Adaugam sucul de rosii si completam cu apa.
Introducem in cuptorul incins!
Serviti cu placere!
Pofta buna!
Ingredientele si cantitatile le gasesti aici:
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
Orez cu fructe de mare
00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…
Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului
12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!
Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla
10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…
REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)
21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…
Ce sunt pancovele ardelenești și cum se prepara
17:55, 15.03.2024 - Pancovele ardelenești sau gogoșile ardelenești sunt un desert tradițional din Ardeal, așa cum le spune și numele. Descopera cum se fac cele mai bune și pufoase pancove ardelenești și cum poți adapta rețeta și in funcție de preferințele personale.Ce sunt pancovele ardeleneștiPancovele ardelenești sunt,…
Rețeta de weekend. Lasagna delicioasa, potrivita pentru o cina armonioasa in familie. Rețeta, pas cu pas
11:40, 08.03.2024 - Straturile de paste, sos de roșii, sos alb și mozzarella topita fac din lasagna o alegere perfecta pentru zilele de final de saptamana. Cea mai grea parte a prepararii este s-o lasi sa se odihneasca circa 15 minute dupa ce o scoti din cuptor. Aroma care umple bucataria te va face sa vrei sa o portionezi…
Cum poți gati leurda? 3 rețete de primavara ușor de facut, dar incredibil de gustoase
12:46, 29.02.2024 - Cu gustul sau demențial și aromele intense - la fel ca usturoiul -, leurda adauga un strop de prospețime oricarei rețete. Iata trei opțiuni delicioase de a integra leurda in bucataria de primavara:1. Pesto de leurda pentru paste:Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta:- 2 legaturi de leurda proaspata-…
Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa
07:35, 10.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…