Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta unui delicios crap la proţap. De ce se dizolvă pasta de tomate în vin cu arome de cimbru şi foi de dafin

Publicat:

Crapul la protap este un preparat gatit in special de pescari si de locuitorii din zona Dobrogei, dar el este preparat si de multi romani carora le place pestele. Primul pas este eviscerarea crapului, care va fi apoi curatat de solzi si portionat in doua fileuri, pe intreaga lungime a pestelui. ”In acest fel vom avea siguranta ca preparatul va fi pregatit bine si se va face si intr-un timp relativ scurt”, explica , maestru de arta culinara. Vom pregati apoi o tava mai mare, in care sa incapa cele doua fileuri, unde vom pune mai intai un strat de cartofi taiati rondele. Acestia vor…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole. O mancare de post delicioasa și sanatoasa

10:25, 12.04.2024 - Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Marcel Ciolacu anunța 2 masuri extrem de importante, dupa ce oamenii au ieșit in strada/ VIDEO

12:01, 23.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu arata faptul ca s-au luat masuri la Guvern, dupa protestele fermierilor și transportatorilor. Pentru fermieri, Guvernul a alocat 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi și usturoi romanesc, dar și pentru crescatorii de animale. De asemenea, pentru transportatori,…

Decizie: 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi si usturoi

20:20, 22.02.2024 - Decizie: 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi si usturoi Guvernul Romaniei aproba, joi, noi masuri pentru fermierii romani, nu mai puțin de 600 de milioane de lei urmand a ajunge la cultivatorii de tomate, cartofi si usturoi, relateaza mediafax.ro. Premierul Marcel Ciolacu a…

Marcel Ciolacu: In total, alocam aproape 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi si usturoi romanesc, dar si pentru crescatorii de animale

17:56, 22.02.2024 - „Ma bucur sa vad ca ministrul Agriculturii a venit si in sedinta de astazi cu noi masuri pentru sprijinirea fermierilor romani. In total, alocam aproape 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi si usturoi romanesc, dar si pentru crescatorii de animale”, a declarat Marcel Ciolacu,…

Executivul aproba 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de romate, cartofi și usturoi

17:35, 22.02.2024 - Guvernul Romaniei aproba, joi, noi masuri pentru fermierii romani. Este vorba de circa 600 de milioane lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi și usturoi romanesc. Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, la inceputul ședinței de guvern, masuri pentru sprijinul fermierilor, promovate de ministrul Agriculturii,…

Marcel Ciolacu il lauda pe ministrul Agriculturii, dupa demiterea șefului APIA. Se dau sute de milioane de lei pentru fermieri (VIDEO)

17:31, 22.02.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anuntat ca vor fi aprobate, joi, mai multe acte normative care includ masuri de sprijin pentru fermieri. „In total, alocam aproape 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi si usturoi romanesc, dar si pentru crescatorii de animale”, a mai precizat…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?