Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta unei supe-minune de usturoi, remediu eficient împotriva răcelilor şi gripelor severe

Publicat:

Potrivit publicatiei , exista o reteta de supa care ajuta la combaterea racelilor si, in unele cazuri, este la fel de eficienta ca un antibiotic. Aceasta supa promite sa amelioreze sintomele de gripa, raceala, inflamatii ale urechii, dar si alte probleme de sanatate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Un preparat perfect pentru acest sezon

11:15, 10.05.2024 - Pentru a te bucura de un preparat perfect pentru acest sezon al anului, atunci gatește rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Este un preparat care va reuși sa te surprinda placut și cu siguranța il vei gati mai des. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

USR: PSD și PNL au votat impotriva implementarii rețetei electronice

13:21, 30.04.2024 - Senatorii PSD și PNL au votat impotriva inițiativei legislative de implementare a unei platforme integrate de eliberare și gestionare a prescripțiilor medicale, denumite generic e-Rețeta, anunța USR: „Digitalizarea sistemului de sanatate se amana”.

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Cum sa prepari urzicile fara sa te piște. Rețeta de post – urzici cu usturoi și mamaliga.

08:26, 13.04.2024 - Cand spui primavara, e imposibil sa nu te gandești la urzici cu usturoi și mamaliga. Inca din februarie se culeg urzicile tinere, fragede, gustoase, care abunda in 17 vitamine și minerale esențiale pentru sanatate.

Rețeta de salata de vinete cu roșii și usturoi. Preparatul de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:11, 05.04.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu roșii și usturoi. Este un preparat de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Infracțiunile impotriva mediului: Consiliul da unda verde unui nou act legislativ al UE care prevede sancțiuni mai severe și o lista extinsa a infracțiunilor

17:40, 26.03.2024 - Comunicat de la Biroul de presa al UE Marți, Consiliul Uniunii Europene a adoptat oficial o directiva privind protecția mediului prin intermediul dreptului penal. Actul legislativ va imbunatați investigarea și urmarirea penala a infracțiunilor impotriva mediului.  Potrivit comunicatului oficial de presa,…

Leguma minune pentru femeile de peste 40 de ani. Rețeta recomandata de Carmen Bruma

12:45, 04.03.2024 - Promotoare a unui stil de viața sanatos, Carmen Bruma (46 de ani) le-a impartașit femeilor trecute de 40 de ani secretele unei alimentații sanatoase. Conform experienței sale, exista o leguma care n-ar trebui sa lipseasca din dieta celor ce au ajuns la menopauza.

Comisia Europeana ajuta cu bani producatorii de tomate si de usturoi

18:55, 21.02.2024 - Comisia Europeana a aprobat un ajutor de stat al Romaniei, in valoare de 37,6 milioane euro, echivalentul a 187 de milioane lei, pentru sprijinirea producatorilor de tomate si de usturoi in contextul razboiului Rusiei impotriva Ucrainei. Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor de stat a Romaniei…


Ce parere ai despre aceasta stire?