Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta sucului de legume anti-cancer. Se bea OBLIGATORIU pe stomacul gol

Publicat:

Cel mai important lucru pentru o persoana sanatoasa este un sistem imunitar puternic. Atunci cand sistemul imunitar este puternic, el poate lupta cu daunatorii, inclusiv cu cancerul. Deci, faceti aceasta reteta:

Suc de legume impotriva cancerului
Ingrediente
-300 g sfecla
-100 g morcovi
-100 g capete de telina
-30 g ridiche neagra
-1 cartof nu mai mare decat un ou de gaina (daca suferiti de cancer la stomac trebuie sa utilizati cartof crud, iar daca aveti un alt tip de cancer, puteti inlocui cartoful cu un decoct de coaja de cartofi – 250 ml)

Citeste modul…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani, 21 mai. Rețeta delicioasa a lui Nicolai Tand pentru cotlet milanez cu orez de legume

17:55, 21.05.2024 - In ediția Neatza cu Razvan și Dani din 21 mai 2024, chef Nicolai Tand a pregatit o delicatesa italieneasca. Preparatul vedeta de astazi este reprezentat de cotletul milanez cu orez de legume!

Amestecul puternic cu care sa uzi dovleceii din gradina. Te vei bucura de legume mari și frumoase

23:16, 17.05.2024 - Daca vreți sa aveți o recolta bogata de dovlecei in gradina, trebuie sa știți care este amestecul minune cu care trebuie udate aceste legume delicioase. Nu aveți nevoie decat de un ingrașamant special, produs din ingrediente naturale. In acest fel, amestecul va transforma cultura de dovlecei intr-una…

Rețeta de post: pachețele cu legume

09:15, 29.04.2024 - Cand v-au ramas prin frigider cateva legume cu care chiar nu mai știți ce sa faceți, rețeta de pachețele cu legume este exact ce aveți nevoie pentru a scapa de ele, dar și pentru a pregati o masa foarte gustoasa.

Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala

14:31, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…

Reteta de ghiveci manastiresc de legume. Iese un deliciu, doar maicutele il mai fac asa

10:00, 05.04.2024 - Suntem in Postul Paștelui, așadar va prezentam o rețeta de ghiveci manastiresc de legume. Este un adevarat deliciu și este mancarea perfecta pentru cei care aleg sa nu consume carne, oua și lactate in aceasta perioada. Acest ghiveci de legume este sanatos și plin de gust. Haideți sa vedem cum se prepara!…

Rețeta de placinta vegana cu legume. Trebuie sa incerci aceasta delicatesa in timpul postului

00:05, 30.03.2024 - Placinta vegana cu legume este un preaprat de care poți sa te bucuri atat pe timpul postului, cat și in timpul anului, mai ales daca vrei sa pierzi cateva kilograme in plus. Este delicioasa, se gatește repede și trebuie neaparat sa o incerci! Prietenii și familia ta o vor adora!

Rețeta de dovlecei umpluți cu legume. Preparatul de post care va reuși sa te surprinda

10:45, 24.03.2024 - Este weekend și ne aflam in postul Paștelui, motiv pentru care ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de dovlecei umpluți cu legume. Este un preparat care va reuși sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de supa crema de legume cu ciuperci. Ce sa gatești in prima zi din Postul Paștelui

16:40, 18.03.2024 - Știm cat de greu este sa gasești rețete delicioase de post, din acest motiv iți venim in ajutor. Suma crema de legume cu ciuperci este o adevarata delicatesa, este hranitoare și are foarte multe beneficii pentru sanatate. Iata cu ce sa te rasfeți in prima zi din post.


Ce parere ai despre aceasta stire?