Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta secretă de dulceață de ardei iute cu care Cornelia Rednic l-a cucerit pe Lupu Rednic: „E genială!”

Publicat:

Lupu și sunt casatoriți de peste 30 de ani și formeaza unul dintre cele mai indragite și solide cupluri din showbiz. Formeaza un cuplu și pe scena și cei doi sunt foarte fericiți impreuna, știu cum sa depașeasca problemele are apar in relația lor.Au devenit soț și soție in anul 1992, iar de atunci sunt de nedesparțit. Cornelia și fac echipa și acasa, dar și pe scena. Inainte de a ajunge cunoscuti si iubiti de toata lumea pentru muzica lor, Cornelia și nu au avut o situație financiara la fel de buna ca acum. Au intampinat multe greutați peste care au trecut…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta secreta a Savetei Bogdan de drob de miel pentru Paște. Cu ce inroșește ouale, de fapt, metoda veche de la care nu se abate EXCLUSIV

17:21, 29.04.2024 - Saveta Bogdan, vestita solista de muzica populara, este pasionata nu numai de muzica, ci și de gatit. Ne-a oferit rețeta ei de drob de miel. Recunoaște ca se abate de la rețeta clasica, adaugand ingredientele ei preferate care fac diferența. Ne-a dezvaluit, exclusiv pentru Playtech Știri, și cu ce coloreaza…

Papanași sanatoși cu fulgi de ovaz. Rețeta cu smantana și dulceața dietetica

15:15, 26.04.2024 - Papanașii se numara printre deserturile tradiționale preferate de romani. Este cel mai popular desert romanesc, așa ca poate fi gasit, fara indoiala, in toate restaurantele din țara. In randurile de mai jos insa veți regasi o rețeta de papanași cu fulgi de ovaz, nu rețeta tradiționala.

FOTO/VIDEO: Frații Turda au cucerit jurații de la Chefi la Cuțite cu o rețeta sanatoasa romaneasa

13:05, 10.04.2024 - Rareș Turda, cunoscut ca și Starostele Romaniei, și fratele sau Mihai, au participat la emisiunea Chefi la Cuțite. Aceștia au gatit o mancare tradiționala, care i-a propulsat in etapa urmatoare. Episodul 10 din sezonul 13 al showului culinar Chefi la Cuțite a fost difuzat aseara pe micile ecrane. In…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

A cucerit Hollywood-ul și a jucat intr-un film care a scris istorie. Și-a ales numele de scena dupa orașul din Romania in care s-a nascut

13:40, 02.04.2024 - Este unul dintre numele de legenda din istoria Hollywood-ului, iar chiar daca nu mulți iși mai amintesc astazi de filmele sale de succes, cu siguranța ca mulți dintre noi il vom putea recunoaște datorita interpretarii sale a lui Dracula. Este vorba despre Bela Lugosi, al carui nume de scena a fost inspirat…

Cornelia Rednic, in rolul de prezentatoare TV. Ce emisiune prezinta și la ce post: „Acum s-a ivit ocazia”

16:05, 01.04.2024 - Cornelia Rednic a dat vestea cea mare fanilor sai și a anunțat ca va avea propria emisiune TV. Interpreta de muzica populara este foarte incantata de proiectul sau și de rolul de prezentatoare TV.Cornelia Rednic, una dintre cele mai indragite cantarețe de muzica populara, a intrat in familia Metropola…

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

11:16, 21.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…

dei și trucuri utile pentru a face cea mai buna rețeta de mucenici fierți

21:50, 07.03.2024 - In Romania, gospodinele prepara doua tipuri de mucenici, cei moldovenești și cei muntenești. Primii arata ca un colac cu miez de nuca si miere, iar cei muntenești sunt fierți in apa cu mirodenii si nuca. In randurile de mai jos iți dezvaluim secretul mucenicilor muntenești.Multa lume nu știe cata apa…


Ce parere ai despre aceasta stire?