Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta săptămânii: Turnedou de vită

Publicat:

Ne oprim un stop din calatorie si va invitam in bucatarie. Se apropie cu pasi repezi sarbatorile de iarna, cand stim cu totii ca porcul devine vedeta meselor imbelsugate. Ei bine, tocmai de aceea, noi va propunem azi, pentru diversitate, un preparat din carne de vita.

„Pentru acest preparat avem nevoie de mușchi de vita, ton, roșii uscate, deshidratate in ulei, avem nevoie de roșii cherry, busuioc, file de anșoa, creveți decorticați deja care i-am marinat in ulei și cu condimente, iar pentru decor avem nevoie de 2, 3 fașii de bacon deshidratat, puteți sa-l faceți și dumneavoastra acasa la o…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

22:10, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

12:05, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluit de marii bucatari. Urmeaza pașii ca sa te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit

12:01, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Schimbari drastice de temperatura incepand de miercuri! Minime de 1 grad C in zona Turzii! Trecem de la primavara la toamna…

11:20, 15.04.2024 - In toata Romania urmeaza schimbari drastice de temperatura. Vor fi fluctuații importante de la o zi la alta. Spre exemplu astazi in zona Turzii sunt anunțate maxime de 28 de grade C, de miercuri insa acestea abia daca mai trec de 8 grade, se face frig și revin ploile in forța. In zonele montane nu sunt…

Situație ciudata la Ploiești: „Afara sunt peste 20 de grade Celsius, iar caloriferele sunt fierbinți”

09:55, 31.03.2024 - Temperatura in weekendul aceasta a ajuns la valori de vara, deși abia se termina prima luna de primavara. Chiar daca mulți romani s-au plimbat prin parcuri in pantaloni scurți și tricou, in Ploiești au duduit caloriferele, ca intr-o zi de iarna.

Hummus cu lipii grecesti

00:30, 08.03.2024 - Ingrediente: HUMMUS: 1 conserva mica de naut fiert 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de tahini (pasta de susan) 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper macinat sucul de la o jumatate de lamaie Se scurge nautul din conserva, pastrand lichidul. Adaugati intr-un blender ingredientele…

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…


Ce parere ai despre aceasta stire?