Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta METRO pentru succesul viitorilor chefi

Publicat:

O adevarata simfonie de arome și culori a avut loc in bucataria laboratorului gastronomic al Colegiului de Comerț ASEM. In cadrul unui master-class gastronomic, mai mulți profesori din invațamantul tehnic din Moldova au invațat cum sa imbine rețetele moderne și ingredientele tradiționale, pentru a obține bucate delicioase. Au experimentat alaturi de , iar secretele chef-ului urmeaza sa le impartașeasca cu tinerii care se pregatesc sa devina bucatari – cei care ne vor surprinde cu delicii culinare, in restaurante și cafenele.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

”INVAȚA DE LA ANTREPRENORI” PROIECTUL CAMEREI DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE MARAMUREȘ, RECUNOSCUT LA NIVEL NAȚIONAL

20:00, 16.05.2024 - Inițiativa Camerei de Comerț și Industrie Maramures de a promova antreprenoriatul in unitațile de invațamant prin intermediul proiectului ”Invața de la antreprenori” a devenit oficiala și la nivel național. Asta urmare a semnarii unui protocol de colaborare intre Camera de Comerț și Industrie a Romaniei…

Cu ce sa amesteci fasolea batuta pentru un plus de savoare. Nu ai cum sa dai greș cu rețeta asta

22:00, 09.05.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate tradiționale romanești. Se pregatește destul de rapid și nu aveți nevoie de multe ingrediente. Insa, pentru a avea un plus de savoare, trebuie sa știți cu ce sa amestecați fasolea batuta. Ingredientele pe care le folosesc gospodinele din Moldova!…

Reteta pas cu pas a ciorbei de miel pentru sarbatorile de Paste

14:15, 03.05.2024 - Ciorba de miel este o specialitate culinara romaneasca preparata din sira, coastele si sau maruntaiele de miel. Se gasesc multe variatii in pregatirea ei in diferitele regiuni ale Romaniei in Moldova se prepara "borsul de miel" . Multe gospodarii casnice au propriile lor retete.Aceasta ciorba se pregateste…

Alegeri la Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultura Constanța - Mihai Daraban, reales Președinte al CCINA

15:15, 19.04.2024 - In cadrul Adunarii Generale a Reprezentantilor Membrilor CCINA Constanta, desfasurata in data de 19.04.2024, ora 12:00, statutara din punct de vedere al modului de convocare si al prezentei numarului de firme membre, au fost realeși membrii Colegiului de Conducere, pentru un nou mandat de 4 ani, dupa…

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Chef Sautner a caștigat o noua amuleta la Chefi la cuțite. Diseara, Aris și Alexia Eram vor sa-i impresioneze pe jurați cu o rețeta din bucataria franceza

15:15, 03.04.2024 - Ieri seara, la Chefi la cuțite, victoria i-a revenit din nou lui Chef Sautner, care a adaugat astfel o amuleta foarte importanta in arsenalul sau. Intrecerea juraților continua in seara aceasta, cand in joc va fi inca o amuleta cu greutate, jurizata, de d

Cine este Mario Madalin Dumitru, concurentul care a primit cuțitul de aur la Chefi la cuțite sezonul 13. „M-a dus in fața garii de la Frankfurt, iar acolo am ramas cu o valiza”

10:25, 02.04.2024 - Mario Madalin Dumitru s-a prezentat in la Chefi la cuțite, editia de luni, 1 aprilie, cu un preparat ce i-a adus cuțitul de aur din partea lui chef Alexandru Sautner. Iata cu ce se ocupa tanarul care merge direct in etapa battle-urilor și ce poveste impresionanta de viata are.Concurentul are 15 ani…

Mucenici pufoși din aluat de cozonac, delicioși și foarte aromați. Rețeta din Moldova

20:55, 07.03.2024 - Ziua de 9 martie este cunoscuta ca ziua de mucenici sau ziua de macinici, in calendarul popular. In amintirea celor 40 de mucenici din Sevastia, in zona Moldovei se pregatesc cornuri pufoase din aluat de cozonac, impletite și modelate sub forma cifrei 8.Dupa coacere, sunt glazurate cu miere și presarate…


Ce parere ai despre aceasta stire?