Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta lui Costăchel cu recomandarea Paharnicului: Costiţe de miel umplute cu nuci şi stafide

Publicat:

Iar bucuria cea mai mare a fost ca asa am putut salva costitele fiindca, daca n-ar fi fost preparate in felul asta si ar fi trecut si ele la friptura, bietele de ele s-ar fi uscat de-a binelea pana cand caldura cuptorului ar fi reusit sa patrunda pulpa. Asa insa, fragede si aromate, au fost de neuitat. Ia incercati! * 8 costite de miel, cu tot cu os; * 1 ceapa; * 30 g stafide; * 100 g miez de nuca; * 1 lingura de cimbru proaspat (1 lingurita daca e us (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oua umplute cu ton sau pate dupa rețeta lui Sorin Bontea. Ingredientul secret care da tot gustul bun

11:10, 04.05.2024 - Cea mai buna rețeta de oua umplute, direct de la chef Sorin Bontea. Celebrul bucatar a dezvaluit cum faci cel mai gustos preparat de Paște, pe care toata familia il va adora. Cum se pregatesc, de fapt, ouale umplute cu ton sau pateu și ce ingredient-secret le da un gust aparte. Cea mai buna rețeta […]…

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Rețeta deosebita de oua umplute. De ce sa le fierbi pe cele mai apropiate de data de expirare

21:55, 20.04.2024 - In materialul de astazi, Playtech Știri iți prezinta o rețeta de oua umplute cum nu ai mai vazut niciodata. Vor disparea rapid de pe masa, indiferent daca le servești sub forma de aperitiv sau ca gustare. Care sunt secretele preparatului, cum sa alegi ouale și cum sa le gatești. E mai simplu decat crezi!…

Rețeta de vinete umplute cu ciuperci. Preparatul de post care va reuși sa te surprinda

10:05, 10.04.2024 - Pentru aceasta zi de miercuri ți-am pregatit o rețeta de vinete umplute cu ciuperci. Iți vom spune pas cu pas cum sa gatești aceasta mancare gustoasa. Este preparatul de post care va reuși sa te surprinda și iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa…

Reteta de sarmale de post ca la manastire. Ingredientul pe care il folosesc maicutele de sute de ani

09:36, 08.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, perioada in care mancarurile de post sunt la mare cautare. Una dintre cele mai delicioase și sațioase preparate este cea de sarmale. Maicuțele folosesc un ingredient special la prepararea lor, iar gustul este unul desavarșit! Reteta de sarmale de post ca la manastire Sarmalele…

Rețeta de placinte umplute cu varza calita. Preparatul de post pe care il gateau bunicile

10:15, 03.04.2024 - Daca ai ramas in pana de idei și vrei sa te bucuri de un preparat gustos de post, atunci pregatește rețeta de placinte umplute cu varza calita. Este o mancare pe care o gateau bunicile și cu siguranța iți va aduce aminte de copilarie. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Iata 3 rețete simple cu somon pe care trebuie sa le incerci neaparat!

11:30, 28.03.2024 - Cu o aroma delicata și o textura ușor frageda, somonul este o alegere populara in bucataria moderna, fiind prezent in numeroase rețete, care mai de care mai gustoase. Daca te afli in cautarea unor idei noi și simple pentru a-ți incanta papilele gustative, dar nu prea te pricepi la gatit, nu-ți face…

Chec fara praf de copt, cu vanilie și cacao. Rețeta clasica și ușor de preparat

19:20, 21.03.2024 - Praful de copt este un ingredient folosit in diferite aluaturi sau blaturi de deserturi. Are rol de afanator ceea ce face aluatul spongios, dar ii marește și volumul. Are la baza bicarbonat de sodiu, amestecat cu un acid cristalizat, dar și cu amidon, pentru a se menține uscate.Anumite blaturi de prajituri…


Ce parere ai despre aceasta stire?