Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de tartă cu dovlecei și brânză de capră. Un preparat ieftin, simplu și rapid

Publicat:

Rețeta de tarta cu dovlecei și branza de capra. Un preparat ieftin, simplu și rapid. Este o gustare excelenta ca aperitiv, merge și la micul dejun dar și simpla, alaturi de o salata asortata, ca mancare ușoara de vara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras. Un preparat simplu pentru weekend și perioada postului

09:20, 19.04.2024 - Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este o mancare simpla și delicioasa pentru weekend și mai ales pentru perioada de post a Paștelui. Cu siguranța aceasta delicatesa va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata care sunt pașii…

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de pandișpan cu fructe de padure. Desertul simplu și rapid pe care il vei adora

11:25, 31.03.2024 - Pentru ca ne aflam in perioada de post a Paștelui, noi iți propunem un desert specific acestei perioade. Este vorba despre o rețeta de pandișpan cu fructe de padure. Aceasta prajitura este, de fapt, un desert simplu și rapid, pe care cei dragi il vot adora. Nu vei petrece prea mult timp in bucatarie…

Rețeta de sufleu de fasole. Este un preparat simplu pe care sa-l consumi cu cei dragi

19:55, 07.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești, rețeta de mai jos este ideala pentru aceste zile. Se poate consuma ca aperitiv sau pe post pe garnitura. Sufleul de fasole se prepara foarte simplu și nu ai nevoie de multe ingrediente in prepararea lui.

Rețeta de rulouri de vinete cu branza. Sunt delicioase și ușor de preparat

00:55, 06.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești pentru cei dragi, rețeta de mai jos poate veni in ajutorul tau. Vinetele sunt delicioase și se pot combina alaturi de mai multe ingrediente delicioase. Rulourile pe care le vei face cu branza sunt savuroase și se pregatesc foarte simplu.

Rețeta de tarta de post cu gem de afine. Desertul simplu și rapid cu care ii poți incanta pe cei dragi

10:10, 05.03.2024 - In cazul in care și tu ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de tarta de post cu gem de afine. Iata cum poți pregati acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de salam de biscuiți și curmale. Desertul simplu și rapid, specific perioadei de post

09:35, 03.03.2024 - Salamul de biscuiți este unul dintre cele mai populare deserturi. Aceasta rețeta mai este numita și desertul copilariei, fiind una dintre cele mai preparate rețete de cei batrani pentru nepoți. Salamul de biscuiți il gasim foarte ușor in comerț, dar gustul celui facut in casa este unul aparte. Iata…

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!


Ce parere ai despre aceasta stire?