Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de quiche cu ciuperci și șuncă. O gustare delicioasă și ușor de preparat

Publicat:

Daca ești in pana de idei la capitolul rețete, poți incerca quiche cu ciuperci și șunca. Preparatul provine din bucataria franceza și este o rețeta versatila, caci poate sa conțina și alta umplutura.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de biscuiți cu ovaz și dovleac. Sunt ideali pentru o gustare delicioasa

00:15, 15.04.2024 - Ovazul are o mulțime de beneficii pentru organism, iar cu ajutorul sau se pot prepara biscuți delicioși. In compoziția lor se adauga dovleac și alte ingrediente de post. Rezultatul va fi cel așteptat și vei avea fursecuri pe care sa le servești la cafea sau ca gustare in timpul zilei.

Rețeta de vinete umplute cu ciuperci. Preparatul de post care va reuși sa te surprinda

10:05, 10.04.2024 - Pentru aceasta zi de miercuri ți-am pregatit o rețeta de vinete umplute cu ciuperci. Iți vom spune pas cu pas cum sa gatești aceasta mancare gustoasa. Este preparatul de post care va reuși sa te surprinda și iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa…

Prajitura care se face singura. Reteta rapida si simpla care te va salva daca ai musafiri neanuntati, e delicioasa

20:40, 03.04.2024 - Prajitura delicioasa care se prepara rapid și simplu! Prajitura inteligenta este preferata de toata lumea. Va ieși gustoasa chiar daca o preparați prima data. Acest desert se mai numește și cremșnitul puturosului. Și asta pentru ca nu are nevoie de praf de copt ca sa creasca. Iata de ce ingrediente…

Rețeta de salata cu orez și ciuperci. Preparatul ideal in timpul postului

22:10, 02.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar mulți creștini aleg sa renunțe la alimentele care provin de la animale. In aceasta perioada se pot prepara o mulțime de mancaruri delicioase, dar este nevoie de creativitate. Iata cat de simpla este rețeta de salata cu orez și ciuperci!

Rețeta de tocanița ungureasca cu ciuperci. Preparatul delicios pentru o cina in familie

09:00, 12.03.2024 - Rețeta de mai jos este una delcioasa, care se prepara simplu. Ai nevoie de cateva ingrediente, iar tocanița ta va fi una de excepție. O vei putea consuma alaturi de o garnituta, precum cartofi sau mamaliga.

Rețeta de mucenici muntenești fierți. Preparatul care iți va incanta papilele gustative pe data de 9 martie

10:45, 09.03.2024 - Astazi, pe data de 9 martie 2024, sunt sarbatoriți Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia. Pentru aceasta zi de sarbatoare ți-am pregatit o rețeta simpla de mucenici muntenești fierți. Este preparatul care iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de ciuperci in sos de bere. Este simpla și delicioasa

23:45, 23.02.2024 - Daca ai ramas in pana de idei cu mesele și nu știi ce sa mai prepari pentru cei dragi, rețeta de mai jos iți poate veni in ajutor. Ai nevoie de cateva ingrediente simple, pe care majoritatea gospodinelor le dețin in bucatarie și puțin timp liber, iar rezultatul va fi unul delicios.

Rețeta de file de somon la cuptor cu sparanghel și cartofi dulci. Preparatul pe care sa-l gatești in seara de Valentine's Day

21:00, 14.02.2024 - Daca vrei sa-ți surprinzi partenerul in seara de Valentine's Day, dar nu ai idee ce sa gatești, atunci pregatește rețeta de file de somon la cuptor cu sparanghel și cartofi dulci. Este un preparat delicios pentru Ziua Indragostiților. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare, dar și care…


Ce parere ai despre aceasta stire?