Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de Paște: Cum faci cel mai bun stufat de ied cu ceapă și usturoi verde – FOTO

Publicat:

O alternativa delicioasa la banala friptura de miel sau ied pentru masa de Paște este stufatul, un preparat tradițional pregatit de gospodinele din Transilvania pentru . a explicat pentru Vocea.biz care sunt pașii de facut pentru a obține stufatul perfect. Maestrul recomanda, pentru rețeta sa, folosirea carnii de ied. De ce aveți nevoie pentru stufat: Pe langa carnea de ied, la prepararea rețetei veți avea nevoie și de 3 – 4 legaturi de ceapa verde subțire, de 3 – 4 legturi de usturoi verde, cimbru verde, marar verde. Carnea se porționeaza, se oparește…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Vezi ce tradiții de Paște se mai pastreaza in satele clujene

18:36, 04.05.2024 - Perioada Sarbatorilor este una plina de tradiții in toate zonele țarii. Reprezentanții „Tradiții Clujene” au facut un scurt rezumat al tradițiilor. Tradiții Clujene : In Sambata Mare, oamenii satelor ajunau și țineau post. Nimeni nu manca in aceasta zi. Femeile pregateau desagii sau coșurile cu pasca…

Rețeta de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferita folosita de bucatar, pentru un gust delicios

21:00, 25.04.2024 - Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizeaza bucuria acestei sarbatori. Este un aperitiv apreciat de catre toata lumea datorita gustului sau delicios și faptului ca este ușor de preparat. Anul acesta, poți incerca o rețeta inedita oferita de celebrul chef…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Carnea de miel este deja in oferta fermierilor care vand in targuri. „Cumparam cand avem bani” FOTO

16:25, 08.04.2024 - Fermierii incearca sa „fure” startul și vand deja carnea de miel in cel mai mare targ din județul Olt. Nevoia ii impinge, spun reprezentanții lor, iar faptul ca mieii au depașit 15 kilograme ii ajuta. Cumparatorii se bucura, la randul lor, ca pot face treptat cheltuielile pentru Paște.

Rețeta vedeta a acestei primaveri: Turte cu ceapa verde

09:46, 20.03.2024 - Știți acele gustari din care, odata ce le-ați incercat, va este greu sa va mai opriți? Exact așa sunt aceste turte cu ceapa verde: crocante, dar ușor de mestecat in același timp, foarte aromate, sarate atat cat sa-ți dorești sa-ți umezești buzele intr-un

Rețete cu legume de primavara

14:11, 18.03.2024 - Primavara este poate cea mai buna perioada pentru a ne bucura din plin de legume proaspete. Consumul de fructe și legume de sezon este minunat și benefic pentru sanatate, dar și pentru buget. Inspira-te, așadar, din unele dintre cele mai delicioase rețete cu legume de primavara.De ce este bine sa prepari…

Incendiu de vegetație uscata, in zona Valea lui Mihai. Intervin pompierii din Sebeș

14:45, 02.03.2024 - Incendiu de vegetație uscata, in zona Valea lui Mihai. Intervin pompierii din Sebeș Un incendiu de vegetație a izbucnit sambata, 2 martie, in jurul orei 14.20, in zona Valea lui Mihai.  La fața locului, pentru stingerea focului intervin pompierii militari de la Secția de pompieri Sebeș. Aceștia intervin…

Ce prețuri au fost azi in Piața Centrala din Turda? Cat costa ceapa, ridichile, roșiile, vinetele, strugurii, merele, ciupercile?!

16:40, 26.02.2024 - In piața centrala din Turda gasiți diverse legume și fructe, de sezon sau nu, romanești sau din import, iar prețurile care au fost azi le puteți afla mai jos. De exemplu, ceapa roșie era 5 lei/kg, in timp ce ceapa alba era ceva mai scumpa, respectiv 7 lei/kg. Hreanul unguresc, de calitatea I-a, era…


Ce parere ai despre aceasta stire?