Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de cornulețe cu gem de pe TikTok. Bunica Gherghina prezintă modul de preparare / VIDEO

Publicat:

E timpul pentru ceva dulce, așa ca iți prezentam rețeta de cornulețe cu gem de pe TikTok a bunicii Gherghina. Ai nevoie de puține ingrediente, iar modul de preparare e foarte simplu. In doar cateva minute ai cele mai gustoase cornulețe, dar și cele mai fragede.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de post pentru mancarea de ștevie, delicatesa sezonului. Gospodinele iubesc acest mod de preparare

13:10, 18.03.2024 - Pentru ca Postul Paștelui a inceput, gospodinele se pregatesc in fiecare zi cu mancare buna și respecta cu sfințenie regulile. Iata cum poți prepara chiar la tine acasa o mancare de ștevie de post ca la restaurant.

Ce sunt pancovele ardelenești și cum se prepara

17:55, 15.03.2024 - Pancovele ardelenești sau gogoșile ardelenești sunt un desert tradițional din Ardeal, așa cum le spune și numele. Descopera cum se fac cele mai bune și pufoase pancove ardelenești și cum poți adapta rețeta și in funcție de preferințele personale.Ce sunt pancovele ardeleneștiPancovele ardelenești sunt,…

Cea mai cautata rețeta de desert de pe internet. Cum se prepara prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos

11:11, 15.03.2024 - Rețeta unui desert a captivat atenția iubitorilor de dulciuri din intreaga lume. Este vorba despre delicioasa prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos, a carei preparare este pe cat de simpla, pe atat de rafinata. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Bunica Gherghina a ajuns de urgența la spital! Cu ce probleme se confrunta cea mai cunoscuta batranica de pe TikTok: „Aveți grija de sanatatea voastra” / FOTO

23:15, 31.01.2024 - Bunica Gherghina nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce a ajuns de urgența in spital. Cea mai cunoscuta batranica de pe TikTok a stat internata, acesta fiind și motivul pentru care a lipsit cateva saptamani din mediul online. Cu ce probleme se confrunta și cum se simte in prezent.

Rețeta pentru ciorba țaraneasca. Cum sa o prepari pentru cel mai bun gust

16:05, 31.01.2024 - Indiferent de locul in care este servita, ciorba țaraneasca este un preparat perfect pentru gusturile tuturor pofticioșilor. Iata cum poți face una dintre cele mai gustoase ciorbe țaranești ținand cont de sfatul gospodinelor din Ardeal.

Beneficiile miraculoase ale ceaiului de ceapa și modul de preparare

09:45, 28.01.2024 - Ceapa, o leguma foarte nutritiva, poate contribui la imbunatațirea sanatații inimii. Proprietațile medicinale ale cepei au fost apreciate inca de acum mii de ani. Se spune ca atleții din Grecia Antica apelau la aceasta leguma pentru a-și purifica sangele.


Ce parere ai despre aceasta stire?