Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de compot de piersici. Un desert ideal pentru acest sezon

Publicat:

Toamna și-a intrat pe deplin in drepturi, iar gospodinele desavarșite pregatesc preparate delicioase pentru a le pune in camara și a le consuma la iarna. Ei bine, daca ai ramas in „pana” de idei cu rețetele pentru camara, noi venim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla și gustoasa rețeta pentru compotul de piersici. Este un desert adorat de cei mici, dar și de adulți. Este gata in 30 de minute și ai nevoie de doar patru ingrediente. Iata care sunt pașii pe care trebuie sa-i urmezi ca sa te bucuri de un preparat inedit pentru acest sezon!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Desert cu un ou si un mar. Reteta face furori pe Facebook, toti o lauda

22:46, 21.05.2024 - O rețeta simpla face furori in mediul online, romanii sunt fascinați de acest desert cu un ou și un mar. Se prepara repede, din doar cateva ingrediente, iar rezultatul este un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Rețeta ce face furori in mediul online: desert cu un ou și un mar Un preparat nu…

Rețeta de prajitura cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend

15:15, 18.05.2024 - Vrei sa faci un desert delicios in acest weekend, dar nu știi ce? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu mango și miere. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu miere și capșuni. Un desert delicios de post

16:35, 28.04.2024 - Daca vrei sa ii surprinzi pe oamenii dragi cu un desert delicios, insa nu știi ce sa mai faci pentru ca este post, ești in locul potrivit. Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu miere și capșuni. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu piersici și cocos. Desert de post pentru momente speciale

21:10, 26.04.2024 - Daca sunteți in cautarea unei rețete delicioase și reconfortante pentru momentele speciale, nu cautați mai departe! Astazi va prezentam o rețeta minunata de prajitura cu piersici și cocos, un desert perfect pentru a fi savurat in timpul postului sau in orice alta ocazie speciala.

Rețeta de prajitura cu rom și capșuni. Desert delicios pentru momente speciale

23:50, 10.03.2024 - Daca vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu știi ce sa mai faci, noi iți prezentam o rețeta simpla de prajitura cu rom și capșuni. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Trebuie sa fii atenta la toți pașii daca iți dorești ca rezultatele sa fie pe…

DESERT Tort ieftin, de sezon

15:50, 02.03.2024 - Rețeta combina un blat de pișcot, budinca de vanilie și un strat de capșuni in gelatina, creand un desert rafinat și aromat, ideal pentru orice ocazie. The post DESERT Tort ieftin, de sezon first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta de prajitura Red Velvet. Un desert delicios pentru 1 Martie, de Marțișor

09:45, 01.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 1 Martie, de Marțișor, noi ți-am pregatit o rețeta de sezon. Pregatește-le celor dragi ție prajitura Red Velvet. Este un desert delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu mure și lamai. Un desert delicios și sanatos, de sezon

09:30, 29.02.2024 - Daca ai ramas in pana de idei și nu știi ce sa mai gatești pentru aceasta perioada din an, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla rețeta pentru prajitura cu mure și lamai. Este un desert delicios și sanatos, de sezon. Iata de ce ingrediente ai nevoie…


Ce parere ai despre aceasta stire?