Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de borș de varză acră. Preparatul care îți va aduce aminte de copilărie

Publicat:

Daca vrei sa-ți aduci aminte de prioada copilariei, atunci pregatește-le celor dragi borș de varza acra. Este o mancare delicioasa și extrem de sanatoasa, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. O poți pregati in orice sezon, deoarece nu ai nevoie de multe produse pentru ea și se gatește ușor. Iata de ce ingrediente ai nevoie, care și care este modul de preparare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO/VIDEO: Frații Turda au cucerit jurații de la Chefi la Cuțite cu o rețeta sanatoasa romaneasa

13:05, 10.04.2024 - Rareș Turda, cunoscut ca și Starostele Romaniei, și fratele sau Mihai, au participat la emisiunea Chefi la Cuțite. Aceștia au gatit o mancare tradiționala, care i-a propulsat in etapa urmatoare. Episodul 10 din sezonul 13 al showului culinar Chefi la Cuțite a fost difuzat aseara pe micile ecrane. In…

Rețeta de ardei umpluți cu hrișca și legume. Preparatul delicios pentru post

12:45, 06.04.2024 - Rețeta de ardei umpluți este una clasica și foarte simpla, iar in perioada de post de poate adapta dupa preferințele fiecaruia. Umplutura folosita este compusa din legume și hrișa, o cereala bogata in proteine, cu un gust asemanator nucilor.

Rețeta de placinte umplute cu varza calita. Preparatul de post pe care il gateau bunicile

10:15, 03.04.2024 - Daca ai ramas in pana de idei și vrei sa te bucuri de un preparat gustos de post, atunci pregatește rețeta de placinte umplute cu varza calita. Este o mancare pe care o gateau bunicile și cu siguranța iți va aduce aminte de copilarie. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de hamburger marinat. Preparatul ideal pentru zilele petrecute in familie

22:35, 27.02.2024 - Mancarea de tip fast-food este foarte populara, dar are și o mulțime de calorii. Daca preferi sa gatești acasa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru tine și vei fi sigur ca știi ce consumi. Poți adauga și cartofi prajiți sau alta garnitura pentru o masa perfecta.

Rețeta prajiturii cu malai a la chef Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care o transforma in delicatesa

19:35, 27.02.2024 - Florin Dumitrescu, fostul component al indragitei emisiuni „Chefi la Cuțite”, ne ademenește cu o rețeta delicioasa de prajitura cu malai. Preparatul, cel mai probabil, te duce cu gandul la copilarie, dar reinterpretarea este facuta intr-un stil inconfundabil a la Chef Dumitrescu. Un desert ușor de facut,…

Rețeta de paste cu ricotta și nuci. Preparatul pe care sa-l gatești pentru cina in familie

01:15, 10.02.2024 - Pastele sunt delicioase și pot fi combinate cu o mulțime de alimente. Rețeta de mai jos este ideala pentru o cina in familie, iar avatanjul este ca se gatește simplu și nu ai nevoie de multe ingrediente.

Rețeta de prajitura cu miere și ciocolata. Un desert potrivit pentru intreaga familie

21:05, 30.01.2024 - Eșto cautarea unei modalitați delicioase de a aduce bucurie in casele noastre, gospodinele din intreaga lume descopera o rețeta noua și incitanta pentru prajitura perfecta: o imbinare delicioasa de miere de albine și ciocolata neagra. Aceasta rețeta simpla și tentanta nu doar incanta simțurile gustative,…

Rețeta de scovergi. Preparatul care iți aduce aminte de copilarie

12:35, 29.01.2024 - Rețeta de scovergi pufoase și incredibil de gustoase. Copilaria este o etapa importanta din viețile noastre de care ne amintim cu drag. Printre preparatele care ne fac sa ne gandim la aceasta perioada frumoasa se numara și scovergile, cunoscute și ca turte in anumite zone ale Romaniei.


Ce parere ai despre aceasta stire?