Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Restricții în Oradea și alte 17 localități. Purtarea măștii, obligatorie în spațiile deschise în Sântandrei și alte două localități

Publicat:

Restaurantele și barurile din Oradea, Beiuș și alte 16 localitați vor funcționa la 30% din capacitate, iar cele din Santandrei, Husasau de Tinca și Bratca vor fi inchise. Totodata, in cele trei localitați amintite incepand de marți, va fi obligatorie purtarea maștii, atat in spațiile inchise, cat și in cele deschise.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Țigarile electronice și produsele de vapat pot fi folosite in continuare in spații publice inchise

14:35, 01.04.2024 - Țigarile electronice și cele de vapat pot fi folosite in continuare in spațiile publice inchise, inclusiv in restaurante și baruri, pentru ca nu sunt bazate pe arderea de tutun. Modificarea legii antifumat, care prevede interzicerea vanzarilor catre minori, cuprinde acum și un alineat care spune ca…

DECIZIE MAJORA PENTRU SANATATEA PUBLICA Interzicerea țigarilor electronice in spațiile publice inchise

08:55, 01.04.2024 - Utilizarea țigarilor electronice in spațiile publice este de asemenea interzisa, iar incalcarea acestei reguli atrage sancțiuni severe. The post DECIZIE MAJORA PENTRU SANATATEA PUBLICA Interzicerea țigarilor electronice in spațiile publice inchise first appeared on Informatia Zilei .

Rezident Land, de aproape 10 ani o oaza de relaxare la 20 km de Oradea - Miersig! Restaurant cu preparate ca la mama acasa!

17:00, 26.03.2024 - Rezident's Land, situat la 20 de km de Oradea, in satul Miersig (comuna Husasau de Tinca) este un proiect de suflet, construit in 2015, caracterizat de un contrast rustic, intre tradiție și modernitate, cu preparate ca la *mama acasa*.

Femeia care și-a ucis fratele intre Oradea și Santandrei, trimisa in judecata de Parchetul Bihor

10:40, 12.03.2024 - Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor au trimis-o in judecata pe Luminița Elena Leuca, femeia care și-a ucis fratele langa o pista de biciclete situata intre Oradea și Santandrei.

Noi restricții de circulație in Oradea. Ce strazi vor fi inchise

16:45, 08.02.2024 - In cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonata de viceprimarul Marcel Dragoș, au fost analizate mai multe solicitari privind diverse restricționari ale circulației in oraș.

DAMBOVIȚA: Buletin rutier! Un drum și cateva poduri sunt inchise sau au restricții de tonaj

12:46, 03.02.2024 - COMUNICAT DE PRESA privind programul lucrarilor de infrastructura rutiera din județul Dambovița, in perioada  5 – 11.02.2024    Consiliul Judetean Dambovita informeaza participantii la traficul rutier ca, in perioada 5 – 11 februarie 2024, va desfașura, prin societațile comerciale de profil, urmatoarele…

Purtarea maștii sanitare, recomandata in spitalele salajene

11:25, 30.01.2024 - Daca la spitale din alte județe a fost redus programul de vizite pentru aparținatori din cauza numarului mare de viroze și alte afecțiuni de sezon, la Spitalul Județean de Urgența din Zalau nu a fost necesara o asemenea masura. Totuși, potrivit reprezentanților unitații medicale, in spital este recomandata…


Ce parere ai despre aceasta stire?