Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Restricții de circulație în centrul Capitalei. Recomandările INP pentru şoferi

Publicat:

Restricții de circulație in Capitala. Pana in data de 11 mai, șoferii vor trebui sa evite strada din Capitala, intre strazile Alexandru cel Bun și Columna.

Traficul rutier va fi suspendat din cauza lucrarilor de montare a sistemului de canalizare pluviala din strada .

In aceste condiții, Inspectoratul Național de Patrulare le recomanda șoferilor sa ocoleasca aceasta porțiune de drum, sa respecte indicatoarele rutiere instalate in zona și sa se deplaseze pe strazile adiacente.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Restrictii de circulatie sambata pe Soseaua Kiseleff, unde au loc concerte si spectacole pentru copii

07:30, 01.06.2024 - Traficul rutier va fi restrictionat sambata, pe Soseaua Pavel D. Kiseleff din Capitala, cu ocazia desfasurarii unui eveniment intitulat "UNO'', care consta in concerte si spectacole pentru copii, dar si montarea unor ateliere handmade.

Restrictii de circulatie sambata pe Soseaua Kiseleff din Capitala, unde au loc concerte si spectacole pentru copii

17:50, 31.05.2024 - Traficul rutier va fi restrictionat sambata, pe Soseaua Pavel D. Kiseleff din Capitala, cu ocazia desfasurarii unui eveniment intitulat „UNO”, care consta in concerte si spectacole pentru copii, dar si montarea unor ateliere handmade.

(video) Haos la o intersecție din centrul capitalei: Semaforul s-a stricat de aseara. Niciun agent de circulație nu a intervenit

09:10, 21.05.2024 - Haos la intersecția strazii Serghei Lazo și bulevardul Ștefan cel Mare din capitala. Traficul a fost paralizat din cauza unui semafor stricat de aseara. Problema nu a fost inlaturata nici la ziua de astazi.

ASTAZI: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectueaza lucrari de reparații

13:55, 08.05.2024 - ASTAZI: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectueaza lucrari de reparații ASTAZI: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectueaza lucrari de reparații Traficul rutier este restricționat miercuri, 8 mai 2024, pe autostrada A10, sensul de deplasare Sebeș-Turda,…

Pelerinaj de Florii cu restricții de trafic, in centrul Capitalei

10:05, 27.04.2024 - Traficul va fi restrictionat sambata, in centrul Capitalei, pentru desfasurarea pelerinajului de Florii, organizat de Arhiepiscopia Bucurestilor. Participantii ar urma sa se adune incepand cu ora 15.30, in zona Manastirii Radu Voda. Astfel, intre orele 15.30 – 18.30 este programata procesiunea religioasa…

Astazi vor fi instalate semafoare pentru bicicliști pe o strada din inima capitalei

12:31, 11.04.2024 - 14 corpuri de semafoare pentru bicicliști se instaleaza astazi in cele 7 intersecții semaforizate de pe str. 31 August 1989, unde Primaria Chișinau a amenajat cea mai lunga pista pentru utilizatorii transportului alternativ, din Capitala. Semafoarele sint o premiera pentru Chișinau, avind ca scop sporirea…

„Ocoliți zona”: Traficul rutier, suspendat pentru o saptamana, pe un tronson de pe o strada din centrul capitalei

21:45, 01.04.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca in perioada 2 aprilie – 8 aprilie 2024, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins intre strazile Bulgara și Armeneasca.

Catolicii sarbatoresc duminica Floriile. Procesiunea de pe strazile Capitalei aduce și restricții in trafic

09:45, 24.03.2024 - Traditionala Procesiune de Florii, la care sunt asteptati sa ia parte credinciosi, persoane consacrate si preoti din comunitatile si parohiile romano-catolice din Bucuresti si imprejurimi, va fi organizata, duminica, in Capitala, de Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti.


Ce parere ai despre aceasta stire?