Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reşetnicov spune că Sîrbu a fost cumpărat! Stepaniuc: Nu vrea să servească interesele oligarhice ale PCRM

Publicat:

, care a anuntat de dimineata ca pleaca din PCRM, a fost cumparat. O declaratie in acest sens a fost facuta de catre deputatul comunist . Pe de alta parte, fostul comunist are doar cuvinte de lauda pentru Sergiu Sirbu si este convins ca depuatul a facut acest anunt din cauza ca nu vrea sa participe la jocurile oligarhice facute de PCRM. 

resetnicov spune ca acest eveniment este foarte trist care demonstreaza ca politica a devenit foarte cinica.

"In loc sa fie competitie de idei,…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Afaceri Constanta: Consiliul Local Eforie a cumparat servicii de consultanta in domeniul achizitiilor publice. Iata de la cine (DOCUMENTE)

17:01, 16.05.2024 - Astazi, 16 mai 2024, in SEAP a aparut anuntul atribuirii contractului de catre Consiliul Local Eforie, judetul Constanta, catre Centiva Solutions SRL Astazi, 16 mai 2024, in SEAP a aparut anuntul atribuirii contractului de catre Consiliul Local Eforie, judetul Constanta, catre Centiva Solutions SRL.…

Robert Sighiartau, candidatul PNL la Consiliul Județean: „Stadionul trebuie cumparat, sa refacem o baza deschisa tuturor bistrițenilor”

11:26, 02.05.2024 - Robert Sighiartau, candidatul PNL la Consiliul Județean este de parere ca stadionul Jean Padureanu trebuie cumparat fie de Primaria Bistrița, fie de Consiliul Județean și „redat” bistrițenilor, care sa poata face sport acolo fara restricții. Prezent la Bistrițeanul Live, Robert Sighiartau, candidatul…

Un cuplu englez care a cumparat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucatarie o comoara

16:51, 18.04.2024 - In timp ce-și renovau bucataria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o comoara formata din peste 1.000 de monede vechi, din secolul al XVII-lea, care era ascunsa sub podea.

Și-a cumparat o duba veche și a transformat-o singura in casa. Acum calatorește non-stop și lucreaza de la distanța

09:00, 06.04.2024 - In urma cu patru ani, cand a absolvit facultatea, o tanara din Anglia și-a cumparat cu 4.000 de lire sterline o duba veche și a avut nevoie de aceeași suma pentru a o transforma singura in... casa. Acum ea iși poate urmari visul de a calatori cand vrea și unde vrea, timp in care lucreaza online.

Un roman a mers la poliție sa reinnoiasca un permis de conducere cumparat de pe Facebook! Ce pedeapsa a primit barbatul

10:25, 29.03.2024 - Caz șocant! Un roman a mers la poliție sa iși reinnoiasca permisul de conducere fals! Barbatul a cumparat actul de pe Facebook. Ce pedeapsa a primit in urma acestei descoperiri. Decizia nu este una definitiva.

Vot final: Pasagerii care au cumparat bilete de avion de la companiile avia care au falimentat iși vor putea recupera banii

07:36, 15.03.2024 - Cetațenii iși vor putea recupera mai rapid banii pentru biletele de avion nevalorificate de la companiile avia care au dat faliment. Un Proiect de modificare a articolului 43 din Legea insolvabilitații a fost votat in lectura a doua. Autorii proiectului menționeaza ca in prezent sunt peste 28 de mii…

Declaratii de avere Constanta: Flavius - Andrei Axente, sef birou la Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral, averea si interesele (DOCUMENTE)

17:01, 04.03.2024 - Cotidianul ZIUA de Constanta prezinta averile si interesele parlamentarilor constanteni, ale primarilor, ale directorilor si ale angajatilor celor mai importante institutii publice din Dobrogea si ai companiilor nationale, asa cum apar acestea fie pe site urile institutiilor, fie pe cel al Agentiei…

Hotelul celebru din București care va fi cumparat de o familie de miliardari. Investiție de 35 de milioane de euro

12:56, 04.03.2024 - Unul din cele mai mari grupuri de companii la nivel mondial este pe cale sa incheie una din cele mai mari tranzacții. Este vorba de hotelul celebru din București care va fi cumparat de o familie de miliardari, cu o investiție de 35 de milioane de euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?