Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reportaj emoționant. Absolvenţii Şcolii Internat din Străşeni au păşit în lumea mare

Publicat:

Un bal de absolvire adevarat cu rochii de seara, coafuri si masa festiva, de asta au avut parte din Straseni. Astazi, acestia au pasit in lumea mare, de astazi tinerii raman singuri in fata greutatilor care le sunt pregatite de viata.

Pentru unii dintre ei orfelinatul a devenit a doua casa, iar profesorii adevarati parinti de care se despart acum cu greu.

Deja de noua ani, din Straseni a devenit a doua casa pentru . La doar sapte ani tanara a ramas singura in fata greutatilor.

"Eu am ajuns aici deoarece mi-au…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea presei din Romania. S-a stins din viața, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO

09:40, 22.04.2024 - E doliu in lumea presei din Romania. Un cunoscut fotograf sportiv s-a stins din viața la varsta de 45 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de un prieten de-al sau, prin intermediul paginii de Facebook.

Creatorul de moda Roberto Cavalli s-a stins de viața la varsta de 83 de ani

22:41, 12.04.2024 - Lumea modei este in doliu odata cu vestea tragica a morții cunoscutului creator de moda italian Roberto Cavalli, care s-a stins din viața la varsta de 83 de ani, in locuința sa din Florența. Agenția italiana ANSA a confirmat ca Cavalli a pierit dupa o lupta indelungata cu boala, lasand in urma un legat…

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor s-a stins din viața intr-un accident de motocicleta, la varsta de 27 de ani / FOTO

11:20, 31.03.2024 - Lumea filmului internațional, in doliu! Actorul Chance Perdomo, cunoscut pentru rolul sau dintr-un serial de succes pe Netflix, s-a stins din viața in urma unui accident de motocicleta. Avea doar 27 de ani.

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Doliu in muzica populara. Un artist desavarșit, numit Tezaur Uman Viu, s-a stins din viața

10:41, 18.02.2024 - Mandru de moștenirea sa culturala , Petre Masala a pastrat vie tradiția dansului calușului, pe care l-a interpretat de-a lungul anilor cu o pasiune și un devotament remarcabil.„Eu, la etatea mea, joc mai bine decat aia tineri, uneori. Lumea ma intreba mereu: Ma, mai poti? Da' mie mi se pare usor si…

Senatul adopta lege pentru retragerea permisului de conducere pe viața

07:10, 06.02.2024 - Senatul Romaniei a adoptat tacit un proiect de lege propus de deputații PNL, care vizeaza retragerea permisului de conducere pe viața pentru șoferii care provoaca accidente soldate cu pierderi de vieți omenești și se afla sub influența bauturilor alcoolice sau a drogurilor. Inițiativa legislativa a…


Ce parere ai despre aceasta stire?