Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REPORTAJ DIN UCRAINA. Echipa Digi24 a mers în spatele baricadei de pe EuroMaidan

Publicat:

Trei zile de haos, cel putin 80 de morti si o mie de raniti. Este pretul platit de ucraineni, pentru ca politicienii lor sa cada la pace. Parlamentul de la Kiev a adoptat astazi legea care permite intoarcerea la Constitutia din 2004, prin care puterile presedintelui sunt drastic limitate. Mai trebuie ca sa promulge actul normativ.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

REPORTAJ. Cum se permite accesul intr-unul dintre buncarele celebre din Ucraina

08:05, 01.06.2024 - In plina ofensiva a Rusiei pe toate fronturile, o echipa a publicației sportive GOLAZO.ro s-a deplasat in Ucraina pentru a vedea de ce fotbalul a fost declarat „obiectiv strategic”. „Noi suntem pe front și luptam pentru ca acasa sa fie o viața normala, sa se poata juca fotbal”, spun soldații ucraineni.

Putin știe adevarul din spatele arestarii omului de casa a lui Șoigu! Mita este paravan

07:50, 25.04.2024 - Rusia s-a cutremurat zilele trecute, dupa ce s-a aflat ca ministrul adjunct al Apararii a fost arestat pentru luare de mita. In plin conflict armat in Ucraina, vestea ca adjunctul ministrului Serchei Șoigu ar fi luat mita i-a pus pe ganduri pe ruși. Vladimir Putin, cel care a ordonat arestarea adjunctului…

Romania, in genunchi in fața fetelor care au intors spatele echipei: anomalia care „pateaza“ victoria cu Ucraina

07:15, 16.04.2024 - Romania s-a calificat, in premiera, pentru Billie Jean King Cup Finals (12-17 noiembrie, Sevilla) pe munca și determinarea cuplului Ana Bogdan – Jaqueline Cristian. Șeful federației, George Cosac, e insa cu gandul la readucerea in lot a unor jucatoare care au refuzat sistematic convocarea.

Ucraina adopta o noua lege privind mobilizarea - Legea așteapta semnatura lui Zelenski

21:15, 11.04.2024 - Parlamentul ucrainean a adoptat joi un proiect de lege pentru a revizui regulile care se aplicau in modul in care armata mobilizeaza civili in randurile sale, in contextul in care razboiul continua, fara a se intrevedea vreun sfarsit, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Ungaria, 'o dictatura sofisticata'. Viktor Orban ține țara 'blocata' in stare de urgența din 2016 - ce se ascunde in spatele acestei masuri

08:50, 11.04.2024 - Parlamentul ungar a votat miercuri prelungirea cu sase luni a starii de urgenta in urma razboiului din Ucraina, situatie in care Ungaria se afla, din diferite motive, inca din anul 2016, relateaza agentia EFE, conform AGERPRES.

NATO bagat și in situațiile de criza romanești

18:25, 04.04.2024 - Ambele proiecte de legi publicate de MApN  zilele acestea in procedura transparenței decizionale au numeroase hibe. Este vorba despre proiectul noii legi a apararii naționale și despre cel au unei noi Legi privind Sistemul National de Management Integrat al Situatiilor de Criza . Despre primul s-au…

Seful FSB acuza SUA, Marea Britanie si Ucraina ca ar fi in spatele atacului de la Moscova

17:15, 26.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB), Aleksandr Bortnikov, a acuzat marti SUA, Regatul Unit si Ucraina ca s-ar afla in spatele atacului de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, informeaza Reuters, care citeaza TASS.

"Marea Britanie, SUA și Ucraina se afla in spatele atacului terorist din Moscova!" | Acuzațiile lui Aleksandr Bortnikov, șeful FSB

15:51, 26.03.2024 - Aleksandr Bortnikov, șeful Serviciului Federal de Securitate din Rusia (FSB, succesorul temutului KGB), susține ca Marea Britanie, SUA și Ucraina se afla in spatele atacului din sala de concerte din Moscova, in care au fost uciși, vineri, 139 de oameni.


Ce parere ai despre aceasta stire?