Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REPORTAJ Balcoanele, terasele și terenurile uitate de la periferia orașelor – vedetele arhitecturii post-COVID. Trei tineri arhitecți prezintă tendințele în design

Publicat:

Legatura cu natura va influența modul in care vor fi proiectate de-acum spațiile de locuit/ Migrația urban-rural și reconversia eficienta a birourilor libere, doua dintre provocari” (, arhitect, 33 de ani).”Oamenii vor inclina balanța in defavoarea locuințelor open-space și vor dori o delimitare mai clara a funcțiunilor/ Noile vedete sunt balcoanele și livingurile” (, designer interior, 31 de ani). ”Clienții au inceput sa se orienteze catre materiale și standarde de calitate inalta/ Familii tinere au inceput sa valorifice terenuri uitate la periferia orașului” (Ștefan…

Citeste articolul mai departe pe infosud-est…  

Sursa articol: infosud-est


Stiri pe aceeasi tema

Legatura dintre spațiile verzi din apropierea locuinței și sanatatea mintala. La ce concluzii au ajuns cercetatorii unui studiu

21:06, 04.05.2024 - Oamenii care locuiesc in apropierea parcurilor și zonelor verzi au un risc mai mic de a dezvolta depresie și anxietate. Este concluzia la care a ajuns recent un grup de cercetatori chinezi, care au studiat potențiala legatura intre expunerea pe termen lung la spații verzi in proximitatea locuinței și…

Germania a inceput! Balcoanele solare, noua revoluție energetica din Europa

06:05, 22.04.2024 - In Germania au fost instalate peste 400.000 de sisteme solare plug-in, cele mai multe dintre ele ocupand un loc perfect pe balcoanele oamenilor, informeaza Rador Radio Romania.Noile date arata ca cel puțin 50.

INEDIT. Un restaurant ofera gratuit o sticla de vin clienților care iși lasa telefonul la intrare

22:55, 15.04.2024 - Angelo Lella, proprietarul restaurantului Al Condominio, deschis in luna martie in Verona, celebrul oras al iubirii, a declarat ca scopul este de a incuraja clientii sa discute intre ei in loc sa se uite constant la telefoane."Am vrut sa deschidem un restaurant care sa fie diferit de celelalte", a spus…

Persoanele nascute dupa 1965 sunt mai expuse riscului de a face cancer. Studiul face legatura cu stilul de viața modern

09:45, 15.04.2024 - Oamenii de știința au prezentat o noua ipoteza la conferința anuala a Asociației Americane pentru Cercetarea Cancerului: generația nascuta dupa anul 1965 pare sa imbatraneasca mai rapid, la nivel celular, potrivit Realitatea Plus.Cei noua markeri evaluați pentru a calcula varsta biologica a celor aproximativ…

Noile reguli din restaurante incepand din 21 martie. Clienții iși vor lua mancarea la pachet, recipientele vor fi platite de local

12:55, 21.03.2024 - Restaurantele și alte unitați de alimentație publica sunt obligate sa aplice o serie de reguli privind reducerea risipei alimentare, noile dispoziții aplicandu-se și clienților. Restaurantele și alte unitați de alimentație publica sunt obligate, incepand din 21 martie 2024, sa aplice o serie de reguli…

Satul din Romania care are drum asfaltat, dar in care au mai ramas 20 de familii: ‘L-au facut cand au plecat oamenii’

09:20, 24.02.2024 - Este o zi de weekend care se anunța calda, și ne-am gandit ca ar fi momentul sa mai plecam prin țara și sa cunoaștem locuri și oameni. Așadar, din ciclul „Turist prin țara mea!”, am plecat spre satul din Romania care are drum asfaltat, dar in care au mai ramas 20 de familii. Citește mai […] The post…

Autostrada Sibiu-Pitești. Zeci de familii se tem ca vor ramane pe drumuri. „Cum vor ieși din casa, pe burta?” Reacția CNAIR

06:50, 19.02.2024 - Zeci de familii care au gospodarii pe traseul Autostrazii Sibiu-Pitești, din Valcea, vor fi expropriate și despagubite, iar casele lor vor fi demolate. Oamenii se tem insa ca vor ramane pe drumuri și ca nu vor primi banii la timp, dar CNAIR spune ca intarzierile sunt cauzate de probleme in acte.

Descoperirea care schimba istoria omenirii - Uneltele descoperite spun o alta poveste despre apariția omului modern

16:45, 14.02.2024 - Noile cercetari sugereaza ca o „revoluție” brusca in istoria umanitații care a permis speciei noastre sa prospere și sa se raspandeasca a fost un proces mai lung și mai complex. Undeva intre acum 50-40.000 de ani, oamenii moderni din punct de vedere anatomic i-au depașit pe Neanderthalieni și alte…


Ce parere ai despre aceasta stire?