Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Renato Usatîi, arestat în timp ce era așteptat la vama Sculeni de sute de oameni

Publicat:

Sute de oameni l-au așteaptat pe liderul la vama de la Sculeni, fugit de trei ani din țara, a fost arestat la vama Acesta a fost dus la Procuratura pentru , scrie presa din .

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Usatii: Guvernarea lupta cu moldovenii impunand restricții la banii in numerar

20:10, 30.04.2024 - Republica Moldova nu este gata sa renunțe la tranzacțiile cash, iar prin aceste acțiuni guvernarea provoaca cetațenii sa caute metode de a scoate banii in offshore. Declarația a fost facuta de președintele Partidului Nostru, Renato Usatii.

Usatii: Corupția in Moldova este ca un cancer, de care trebuie de scapat „prin intervenție chirurgicala”

16:05, 25.04.2024 - „Corupția in Moldova este ca un cancer, de care trebuie de scapat prin intervenție chirurgicala”. Astfel a comentat președintele Partidului Nostru, Renato Usatii, raportul de țara al Departamentul de Stat al SUA, in care se menționeaza despre corupția endemica din Republica Moldova.

Percheziții cu mascați la Ministerul de Externe al Republicii Moldova, intr-o cauza penala ținuta secreta. „Mai multe informații nu am voie sa divulg”

09:00, 25.04.2024 - Procurorii și ofițerii Serviciului de Informații și Securitate din Republica Moldova au efectuat, miercuri, percheziții la Ministerul de Externe de la Chișinau, in baza unei acțiuni procesual-penale. Unele canale de Telegram au scris ca ancheta l-a viza pe șeful Direcției Consulare MAE, Vasile Mircos,…

Barbat de pe lista „Most Wanted” a SUA, arestat in Piața Sfantul Petru: El a trecut prin Republica Moldova și Ucraina

18:30, 18.04.2024 - Carabinierii italieni au arestat saptamana trecuta un fugar aflat pe lista „most wanted” (cei mai cautați) a Statelor Unite, el fiind reținut in Piața Sfantul Petru din Roma in timp ce avea asupra sa 3 cuțite ascunse, scrie de Reuters, citat de hotnews.ro .

Renato Usatii: "Majoritatea experților straini care vin in Moldova au eșuat in propriile lor țari"

15:55, 03.04.2024 - Majoritatea experților și a consultanților internaționali, care vin in Republica Moldova, au eșuat in propriile lor țari sau au probleme de integritate. O astfel de opinie a exprimat liderul Partidului Nostru, Renato Usatii. Declarația a fost facuta in contextul in care președintele Comisiei Pre-Vetting,…

Oamenii lui Renato Usatii au inceput sa stranga semnaturi pentru alegeri anticipate

09:00, 26.03.2024 - Forța politica de opoziție din Republica Moldova "Partidul Nostru" a creat un grup de inițiativa pentru strangerea de semnaturi cu scopul organizarii unui referendum privind alegerile parlamentare anticipate, relateaza TASS preluat de stiripesurse.md "A fost creat un grup de inițiativa pentru strangerea…

(video) Un cetațean strain a incercat sa mituiasca o politista de frontiera: Cum a reacționat omul legii

20:05, 19.03.2024 - Un cetațean al Ucrainei a incercat sa mituiasca o polițista de frontiera, pentru a-i facilita ieșirea din Republica Moldova cu un ansamblu rutier, fara sa dețina toate actele necesare. Cazul a avut loc ieri, la punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Spitalul Repromed, de 5 ani alaturi de oameni

09:35, 16.02.2024 - In luna ianuarie, Spitalul Multidisciplinar Repromed+ a marcat 5 ani de activitate, perioada in care a fost alaturi de populația din Republica Moldova, cei din diaspora, dar și de persoanele de alte naționalitați, oferind servicii medicale de calitate superioara.


Ce parere ai despre aceasta stire?