Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REMEDII! Banalul ciulin are efecte terapeutice miraculoase. Iată ce boli tratează

Publicat:

Ciulinul (Carduus nutans), denumit popular scaiete, scai, spin, armurai, schin, cucuruzul magarului, ghimpan, maracine, este o planta erbacee bienala din familia Asteraceae, care poate atinge pana la 1 metru inalțime.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

REMEDII NATURISTE Beneficiile terapeutice și cosmetice ale albastrelelor

09:20, 03.05.2024 - Albastrelele, recunoscute pentru proprietați antioxidante, antiinflamatorii, și calmante, sunt utilizate in tratamente naturiste și in produse cosmetice, avand beneficii dovedite in afecțiuni oculare, dermatologice și digestive. The post REMEDII NATURISTE Beneficiile terapeutice și cosmetice ale albastrelelor…

Giorgia Meloni: Maternitatea surogat este „inumana” și trateaza copiii ca „produse de supermarket”

19:05, 12.04.2024 - Maternitatea surogat este o practica „inumana” care trateaza copiii ca „produse de supermarket”, a declarat vineri prim-ministrul italian, cerand parlamentului sa adopte un proiect de lege care sa interzica italienilor sa plece in strainatate pentru a deveni parinți prin aceasta metoda.

Pamantul este lovit de o furtuna geomagnetica. Ce efecte ar putea avea puternica explozie solara

11:55, 25.03.2024 - Specialiștii in meteorologie spațiala au emis o alerta de furtuna geomagnetica pentru luni, spunand ca o explozie de plasma de la o erupție solara ar putea interfera cu transmisiunile radio de pe Pamant. De asemenea, ar putea permite o observare excelenta a aurorei boreale, transmite ABC News.

Cum sa-ți detoxifici corpul cu o planta simpla. Se poate consuma in mai multe moduri pentru efecte miraculoase

10:05, 10.03.2024 - O singura planta te va ajuta la detoxifierea corpului, insa, are mai multe proprietați pentru sanatate. O poți consuma in mai multe moduri, se poate include in salate sau tarte, dar se poate bea, sub forma de ceai.

INDICAȚII TERAPEUTICE Preparatele din nalba au efecte imunomodulatoare

07:45, 06.03.2024 - Nalba este raspandita in intreaga Europa. Ea este o planta robusta cu tulpina groasa si frunze lobate, pufoase. Nalba creste in stare salbatica, adesea pe terenurile virane. The post INDICAȚII TERAPEUTICE Preparatele din nalba au efecte imunomodulatoare first appeared on Informatia Zilei .

Ceai de roinița - Efecte miraculoase ale acestui ceai care are beneficii incredibile

15:21, 02.03.2024 - Ceaiul de roinița (Melissa officinalis) este cunoscut pentru proprietațile sale benefice asupra sanatații. Iata cateva dintre beneficiile asociate consumului de ceai de roinița:Ceai de roinița - Efect calmant: Roinița este cunoscuta pentru efectul sau calmant și relaxant. Consumul de ceai de roinița…

Cum se trateaza uscaciunea mainilor. Remedii simple pentru vremea racoroasa

10:00, 28.02.2024 - Mainile noastre intra des in contact in vremea racoroasa, lucru ce le poate afecta. Ele ajung sa se usuce, astfel ca e nevoie de o atenție deosebita in aceasta perioada. Avem nevoie de hidratare atat din interior, cat și din exterior pentru a ele sa aiba un aspect placut și sa fie catifelate.

Majorarea salariala din ianuarie a avut efecte adverse. Categoria de angajați care s-a trezit cu mai putini bani la salariu

12:00, 21.02.2024 - Unii dinte ei sunt angajatii din Asistenta Sociala care reclama ca majorarea salariilor de baza cu 5% din ianuarie a dus la diminuarea venitului net intre 60 de lei - 80 de lei in loc sa-l creasca. Acesta este motivul pentru care, astazi, Federatia Nationala Sindicala din Asistenta Sociala si Protectia…


Ce parere ai despre aceasta stire?