Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regula 25 a stârnit vâlvă! Elly de la "Mireasă pentru fiul meu", desfinţată în direct de mama ei!

Publicat:

Elly si Cristian au fost acuzati în urma cu câteva zile de faptul ca au încalcat una din regulile casei "Mireasa pentru fiul meu". Celor doi îndragostiti li s-a reprosat ca au dat frâu liber pasiunii si au facut sex, desi acest lucru este interzis prin regula 25.

Aceste acuzatii au ajuns si la urechea Andreei, mama lui Elly care a avut o reactie extrem de dura. "Imaginea ei ca fata este zero. Nu sunt suparata, sunt dezamagita de amândoi. Ea nu a ascultat niciodata sfaturile mele. E problema lor, sa faca ce vor",…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a cerut un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

16:21, 17.05.2024 - Antonia a privit in gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tanara i-a cerut fostei iubite a lui Cristian sa confirme faptul ca ele nu au conversat intr-un live despre Antonia și Cristian.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a primit un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

16:16, 17.05.2024 - Antonia a privit in gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tanara i-a cerut fostei iubite a lui Cristian sa confirme faptul ca ele nu au conversat intr-un live despre Antonia și Cristian.

Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Cum a comentat Antonia captura de ecran in care apare alaturi de foști concurenți: „Nu e live”

16:45, 14.05.2024 - Simona Gherghe i-a aratat Antoniei o captura de ecran in care apare ea cu foști concurenți. Iubita lui Cristian a spus ca ea nu a intrat live pe rețelel sociale in perioada in care a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. Antonia s-a intors in casa dupa 10 zile, la dorința lui Cristian.

Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat in direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian

14:55, 02.05.2024 - Cristian nu este sigur daca sa o cheme pe Antonia in casa Mireasa. Tanarul i-a cerut sfatul mamei sale. Doamna Daniela a marturisit ca și ea are un semn de intrebare. Antonia a intrat in direct și i-a spus baiatului ca daca o va chema, raspunsul ei va fi „Da”.

Mireasa - Capriciile Iubirii. Antonia, confesiuni sincere in fața lui Cristian, dupa desparțirea tanarului de Laura. Ce marturisiri și-au facut cei doi: „Eu vad in tine...” / VIDEO

20:40, 28.03.2024 - In ediția din data de 28 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, dupa emisiune, Cristian și Antonia iși faceau confesiuni sincere unul altuia și vorbeau despre lucrurile pe care le accepta fiecare intr-o relație, asta la scurt timp dupa desparțirea tanarului de Laura. Iata ce și-au spus cei doi!

Andreea, studenta ucisa de Mire in Timișoara, este condusa pe ultimul drum de sute de persoane. Tanara este imbracata in rochie de mireasa: ”Sa vindeci sufletele...”

11:45, 28.03.2024 - Este o zi dureroasa pentru comunitatea din Gorj. Andreea, studenta ucisa de cirminalul din Timișoara, este condusa astazi pe ultimul drum, in localitatea Padeș. Sute de persoane au anunțat ca vor lua parte la inmormantarea Andreei. Parinții ei sunt distruși de durere, iar mama ei are nevoie de tratament…

Mireasa, sezon 9. Dupa ce Valentin a marturisit ca nu a mai vorbit cu tatal sau de 5 ani, domnul Orlando a intrat in direct

12:01, 22.03.2024 - Valentin i-a povestit Antoniei ca nu are o relație buna cu tatal sau, dupa ce l-a pus in mai multe situații neplacute in trecut. Domnul Orlando a intrat in direct la Mireasa, Capriciile Iubirii, la 5 ani de cand nu a mai vorbit cu fiul sau.

Mireasa sezonul 9, 18 martie 2024. Mama Laurei și-a vizitat fiica. Ce sfaturi i-a dat dupa ce doamna Daniela a blocat-o

15:40, 18.03.2024 - Mama și prietena din copilarie a Laurei au venit in casa Mireasa pentru a discuta cu tanara, la scurt timp dupa ce doamna Daniela a blocat-o astfel incat sa nu poata interacționa cu Cristian toata saptamana.


Ce parere ai despre aceasta stire?