Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regimul Putin încearcă din nou să îl încarcereze pe Alexei Navlnîi. Ce spune opozantul

Publicat:

Principalul lider al opoziției la , , spune ca autoritațile ruse incearca din nou incarcerarea sa, motivand ca și-a incalcat termenii sentinței cu suspendare pe care o efectueaza, scrie digi24.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Asociatul lui Navalnii, batut cu ciocanul in fata locuintei sale din Lituania, unde traieste in exil

09:40, 13.03.2024 - Un apropiat al lui Alexei Navalnii, aflat in exil in Lituania, a fost batut cu bestialitate, in fata locuintei sale. Opozantul a fost atacat cu un ciocan si gaze lacrimogene de un agresor necunoscut.

Cine a incercat sa il scoata pe Alexei Navalnii din inchisoare, inainte sa moara. Operațiunea a eșuat din cauza securitații: ”Nu a avut timp sa ajunga la...”

12:10, 21.02.2024 - Apar informații controversate despre ultimele momente din viața lui Alexei Navalnii. Opozantul lui Vladimir Putin ar fi fost ajutat sa iasa din inchisoare, dar din cauza securitații, operațiunea a eșuat. Iata cine ar fi vrut sa il salveze.

Ce spunea in ultimele scrisori din inchisoare Alexei Navalnii. Opozantul rus vorbea despre Donald Trump

21:35, 20.02.2024 - Deși se afla in spatele gratiilor de o buna perioada de vreme, Alexei Navalnii a reușit sa fie la curent cu tot ceea ce se intampla in lume, inclusiv in SUA. Ce spunea in ultimele scrisori din inchisoare opozantul rus.

MAE, reacție dupa moartea lui Aleksei Navalnii: „O pierdere uriasa in eforturile pentru consolidarea valorilor democratice”

10:50, 17.02.2024 - MAE condamna incalcarile dreptului internațional in Rusia dupa moartea lui Alexei Navalni i: ”O pierdere uriasa in eforturile pentru consolidarea valorilor democratice” Ministerul Afacerilor Externe isi exprima regretul profund ca urmare a anuntului despre decesul in inchisoare al politicianului rus…

Alexei Navalnii, cel mai puternic opozant și vehement critic al lui Vladimir Putin, a murit in inchisoare

15:55, 16.02.2024 - Opozantul rus Alexei Navalnii a murit intr-o colonie penitenciara, potrivit Departamentului Serviciului Federal Penitenciar, citat de presa de stat din Federația Rusa. Serviciul penitenciar rus... The post Alexei Navalnii, cel mai puternic opozant și vehement critic al lui Vladimir Putin, a murit in…

Mesajul transmis de Navalnii inainte sa moara: „Mi-au dat inca 15 zile de carcera”. Ultima filmare cu opozantul rus VIDEO

15:20, 16.02.2024 - In ultimul sau mesaj inainte sa moara, opozantul rus Alexei Navalnii i-a acuzat pe șefii coloniei penale in care era incarcerat ca incearca sa „doboare recordul” de lingușire pe langa președintele Vladimir Putin și a menționat ca tocmai l-au trimis pentru inca 15 zile intr-o celula de pedeapsa.

Cel mai puternic critic al lui Vladimir Putin, Alexei Navalnii, a murit in inchisoare

13:50, 16.02.2024 - Opozantul rus Alexei Navalnii a murit intr-o colonie penitenciara, potrivit Departamentului Serviciului Federal Penitenciar, citat de presa de stat din Federația Rusa. Serviciul penitenciar rus... The post Cel mai puternic critic al lui Vladimir Putin, Alexei Navalnii, a murit in inchisoare appeared…


Ce parere ai despre aceasta stire?