Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reghecampf critică selecţia făcută de Piţurcă!

Publicat:

, , considera ca nu a luat cele mai bune decizii când a a alcatuit lotul pentru amicalul de miercuri, cu Argentina lui .

Reghecampf sustine ca , jucator pe care Piturca nu l-a convocat pentru amicalul cu Argentina, ar fi meritat sa fie la lot în locul dinamovistului .

&"Eu consider ca daca se doreste o reconstructie ar trebui ca jucatorii chemati sa aiba mai multe meciuri bune. Daca facem comparatie cu Latovlevici, Filip a jucat bine doar în meciul cu Steaua. Nu poti…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lionel Messi: Inter Miami va fi ultimul club din cariera mea

13:05, 13.06.2024 - Lionel Messi nu se va intoarce acasa, in Argentina, pentru a-si incheia cariera de fotbalist. Intr-un interviu acordat miercuri pentru ESPN, argentinianul a declarat ca va „agata ghetele in cui” la actualul sau club, Inter Miami, relateaza L'Equipe, citat de news.ro .

Soluția unui economist ca tranziția verde sa nu-i mai saraceasca pe oameni. „Nu putem decarboniza lumea cu taxe pe amarașteni””

06:05, 05.06.2024 - Cunoscutul economist Cornel Ban considera ca nu ar trebui ca tranziția spre energia verde din UE sa fie suportata din buzunarul oamenilor, ci ar trebui sa fie in favoarea lor. Pentru asta, Bruxelles-ul și marile capitale europene ar putea lua modelele din SUA și Danemarca.

SANATATEA FEMEILOR Care este varsta ideala la care ar trebui facuta prima mamografie?

09:35, 12.05.2024 - Riscul de cancer de san incepe sa creasca dupa 40 de ani, așadar, specialiștii americani au inceput sa recomande efectuarea mamografiilor regulate de la aceasta varsta sau chiar mai devreme, in anumite situații. The post SANATATEA FEMEILOR Care este varsta ideala la care ar trebui facuta prima mamografie?…

Discursuri manifest in direct, inainte de FCSB - CFR Cluj: „MApN ar trebui sa salute zecile de mii de fani care scandeaza «Steaua»”

22:06, 11.05.2024 - Costi Mocanu și Emil Gradinescu, comentatorii Prima Sport, au avut discursuri manifest inainte de FCSB – CFR Cluj. In timp ce cei 55.435 de oameni care au venit pe Arena Naționala desfașurau scenografia, cei doi jurnaliști, care de-a lungul timpului au mai avut mesaje categorice, au comentat situația…

La EURO GSP, Pițurca a prevazut finala Champions League și da de pamant cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

21:30, 01.05.2024 - Victor Pițurca (67 de ani), fost antrenor și ex-selecționer al Romaniei, prevede o finala Real Madrid - PSG in Champions League. Deși il numește pe Lionel Messi a fi cel mai mare jucator din toate timpurile, „Piți” a spus intr-un interviu-eveniment la Euro GSP ca el, Mbappe și Neymar au fost „panarame…

Victor Pițurca vorbește despre jucatorii pe care selecționerul Edi Iordanescu ar trebui sa se bazeze la Euro 2024

13:41, 30.04.2024 - Romania s-a calificat la Campionatul European de Fotbal dupa o seceta de opt ani, iar pana la debutul tricolorilor la turneul final din Germania nu mai este mult timp. Fost selecționer, Victor Pițurca il sfatuiește pe Edi Iordanescu sa se bazeze la Euro pe jucatorii care au dus greul in preliminarii.

Rafila, despre medicii direcționeaza pacienții de la stat la privat: Ar trebui facuta o declaratie pe proprie raspundere și stabilite niste sanctiuni

13:05, 18.04.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat joi, in contextul acuzatiilor care i se aduc dr. Catalin Cirstoiu, ca ar trebui facuta o declaratie pe proprie raspundere a medicilor care lucreaza la stat ca nu directioneaza pacienti la privat.

Klopp, dupa ce Liverpool a fost facuta KO in lupta la titlu: „De ce ar trebui sa caștigam campionatul?”

20:25, 14.04.2024 - Jurgen Klopp (56 de ani), antrenorul lui Liverpool, a comentat eșecul de astazi, 0-1 cu Crystal Palace, care i-a lasat echipa pe locul 3 in Premier League. „Cormoranii” au acum a treia șansa la titlu! Pana astazi, Liverpool era neinvinsa pe Anfield in acest sezon de campionat. Crystal Palace, prin golul…


Ce parere ai despre aceasta stire?