Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regele inimilor: Publicaţiile britanice salută primul mesaj de Crăciun al lui Charles III

Publicat:

Sambata aceasta, in primul mesaj de Craciun in calitate de monarh, regele Charles III, de la . George a , i-a adus un omagiu regretatei sale mame, II. Suveranul a spus ca impartaseste "din toata inima" credinta mamei sale in Dumnezeu si umanitate, potrivit news.ro.

Dorinte care au capatat si un aspect mult mai social, in timp ce se confrunta cu o criza majora. El a laudat militarii si serviciile de urgenta, "care lucreaza neobosit" pentru siguranta tarii.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Planurile de inmormantare ale regelui Charles, actualizate in mod regulat dupa ce suveranul a primit diagnosticul de cancer: "Este intr-adevar foarte bolnav..." 

14:36, 26.04.2024 - Presa din Marea Britanie scrie ca starea de sanatate a regelgul Charles se deterioreaza progresiv, ceea ce i-a determinat pe oficialii Palatului Buckingham sa actualizeze in mod regulat planul pentru inmormantarea sa.

Regele Charles al III-lea este așteptat, duminica, la slujba pascala

13:15, 27.03.2024 - Regele Charles al III-lea va participa, duminica, la tradiționala slujba de Paște la Windsor, potrivit unui comunicat al Palatului Buckingham. Este știut ca Regele este in prezent sub tratament pentru cancer. Regele Charles al III-lea va merge duminica dimineața la Capela Sf. George din Windsor, impreuna…

Printesa Kate revine la angajamentele oficiale din data de 8 iunie

00:26, 14.03.2024 - Printesa Kate va participa , pe 8 iunie, la o parada militara organizata cu ocazia aniversarii monarhului britanic, acesta fiind primul angajament oficial anuntat pentru printesa de la interventia chirurgicala pe care aceasta a suferit-o la jumatatea lunii ianuarie, conform Ministerului Apararii britanic,…

Prințul Harry se intoarce in SUA, dupa o zi in Marea Britanie: S-a vazut cu regele Charles 45 de minute, iar William a refuzat sa se intalneasca cu el

22:06, 07.02.2024 - Printul Harry, care a fost vazut, miercuri, pe Aeroportul Heathrow, potrivit presei britanice, s-a aflat in Marea Britanie pentru doar o zi, pentru a-l vizita pe tatal sau, regele Charles al III-lea, bolnav de cancer si nu s-a vazut cu fratele sau, printul mostenitor William, potrivit digi24.ro .

Prințul Harry se intoarce in SUA dupa o zi. S-a vazut cu regele Charles 45 de minute, iar William a refuzat sa se intalneasca cu el

20:45, 07.02.2024 - Printul Harry, care a fost vazut, miercuri, pe Aeroportul Heathrow, potrivit presei britanice, s-a aflat in Marea Britanie pentru doar o zi, pentru a-l vizita pe tatal sau, regele Charles al III-lea, bolnav de cancer, si nu s-a vazut cu fratele sau, printul mostenitor William.

Diagnosticul socant al regelui Charles al III-lea, pe prima pagina a ziarelor britanice: „Soarta familiei regale s-a schimbat”

13:10, 06.02.2024 - "Am cancer", "Socul cancerului" si "Regele are cancer": portretul regelui Charles al III-lea a fost tiparit marti pe primele pagini ale tuturor ziarelor britanice, semn al socului provocat de anuntul privind boala cu care a fost diagnosticat monarhul in varsta de 75 de ani, informeaza AFP.

Klaus Iohannis, mesaj de susținere pentru regele Charles al III-lea, diagosticat cu cancer

10:30, 06.02.2024 - Președintele Klaus Iohannis a transmis, marți, un mesaj public de susținere dupa aflarea veștii privind starea de sanatate a regelui Charles al III-lea. Șeful statului i-a urat suveranului Marii Britanii, care a diagnosticat cu o forma de cancer, insanatoșire grabnica.


Ce parere ai despre aceasta stire?