Regele gulyas-ului, la Sibiu: "Am doua pasiuni: gulyas-ul si unguroaicele". Care este secretul celui mai bun gulyas
Publicat:Sandor Csanyi, supranumit „Regele Gulyas-ului”, a jurizat, sambata, la Sibiu, un concurs de gatit gulyas, la Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului, la care au participat peste 20 de maghiari, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…
Sursa articol: ziuanews.ro
Stiri pe aceeasi tema
Secretul celui mai aromat și cremos tiramisu cu fistic. Un desert de nota 10 pentru masa in familie
12:05, 10.05.2024 - Te tenteaza ideea de a pregati tiramisu cu fistic pentru masa de weekend in familie? O gospodina a dezvaluit ce rețeta respecta pentru a mulțumi gusturile tuturor. Care este, de fapt, secretul celui mai aromat și cremos desert. Lista ingredientelor necesare și modul de preparare. Tiramisu cu fistic…
Slujba de Inviere oficiata in Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului
06:05, 05.05.2024 - La Sibiu, Slujba de Inviere de la miezul noptii va fi oficiata si in Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului, cel mai mare de acest fel din tara. Ceremonialul religios va avea loc intr-o veche bisericuta din lemn, construita in anul 1754, in satul Bezded, din judetul Salaj, si care a fost transferata…
Secretul celui mai bun cozonac cu ciocolata. Rețeta cu care nu vei da greș
21:55, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul tradițional romanesc nelipsit de la masa de Paște. Acest desert, cu arome bogate și textura pufoasa, face senzație de fiecare data. Daca vreți sa incercați ceva nou de sarbatorile pascale, puteți face cozonac cu ciocolata. Este absolut delicios și se face cu ingrediente puține.…
Secretul celui mai gustos cheesecake. Se va coace uniform și nu va avea deloc crapaturi
22:30, 19.04.2024 - Daca te-ai intrebat vreodata cum faci cel mai bun cheesecake, acest articol este pentru tine. Rezultatul va fi un desert bogat, cremos, pe care il poți personaliza cu toppingul preferat. Textura lui va fi perfecta, iar așa-zisul blat nu se va sparge, nu va prezenta crapaturi și se va coace uniform.…
Secretul celui mai gustos drob-aperitiv de post. Un deliciu, iese savuros
00:15, 15.04.2024 - Drobul este unul dintre cele mai iubite preparate, nelipsit de pe masa de Paște. Totuși, il putem prepara și inainte de Inviere, dar special de post. Va prezentam cea mai interesanta rețeta, cu care vei putea pregati cel mai gustos aperitiv fara carne. Secretul unui drob de post ca la carte Chiar daca…
Folosiți Booking și Airbnb? De acum inainte nu vor mai putea pune pe platforme „unitați de cazare neclasificate”. Apare și obligația de inregistrare „cu numar unic” a celui care inchiriaza
10:15, 11.04.2024 - UE a aprobat luna trecuta un Regulament referitor la inchirierile de locuințe pe termen scurt. El vizeaza colectarea și schimbul de date intre platforme și autoritați, menit sa creasca protecția clienților, a locuitorilor orașelor și transparența intr-un sector fara reglementari și care s-a dezvoltat…
VIDEO – POSTARE VIRALA PE INTERNET! TOMA E FACUT PRAF!!! Ce i-a scris un buzoian celui mai slab si hot primar din istoria Buzaului – Toma Kaizen-Faliment!
09:00, 04.03.2024 - Ne uitam cu uimire cum edilul Tomitza ii da inainte cu tupeu, in proiectele lui kitschoase si prost facute, fara sa tina seama de parerea buzoienilor pe care…”cica” ii reprezinta (potrivit ultimului sondaj intern al PSD Buzau, Toma a scazut cu 20% in preferintele…ATENTIE, a celor care l-au votat! Daca…