Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regé-Jean Page, cel mai frumos bărbat din lume? N-ați întrebat pe cine trebuie

Publicat:

Actorul Rege-Jean Page, celebrul Duce de Hastings din serialul Bridgerton , a fost desemnat cel mai frumos barbat din lume. Conform oamenilor de știința, care folosesc algoritmul of , starul de 34 de ani se apropie de perfecțiunea fizica. Femeile sunt de alta parere.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cate perechi de incalțaminte trebuie sa aiba un barbat

09:05, 01.05.2024 - Femeile au reputația de a fi niște „colecționare” de pantofi. Adevarul este ca are sens, pantoful este elementul cheie care rotunjește ținuta, cel care o face sa fie un succes sau face ca ansamblul sa nu primeasca decat o nota de trecere.

Cum și-a recuperat un tanar din Alba telefonul mobil pierdut intr-o mașina de ocazie. Un barbat s-a ales cu dosar penal

14:05, 04.04.2024 - Cum și-a recuperat un tanar din Alba telefonul mobil pierdut intr-o mașina de ocazie. Un barbat s-a ales cu dosar penal Un barbat din comuna Horea s-a ales cu dosar penal pentru insușirea bunului gasit. Acesta ar fi pastrat un telefon mobil uitat de un tanar intr-o mașina, la o cursa de ocazie. Potrivit…

ZIUA LIVE: O femeie trebuie sa lupte mai mult decat un barbat pentru a ocupa un post important in politica?

13:00, 07.03.2024 - 8 Martie este ziua in care femeile sunt recunoscute pentru realizarile lor, fara a tine cont de diferentele nationale, etnice, lingvistice, culturale, economice sau politice.Este o zi in care trebuie sa privim cu mai mare atentie problemele cu care se confrunta femeile din Romania.Invitata editiei este…

Țara in care natalitatea s-a prabușit. De ce femeile nu vor sa aiba copii: „E greu sa gasești un barbat cu care sa te intalnești”

09:31, 28.02.2024 - Coreea de Sud are cea mai scazuta rata a natalitații din lume și continua sa scada vertiginos, depașindu-și propriul record uimitor de scazut an de an. Cifrele publicate miercuri arata ca aceasta a scazut cu inca 8% in 2023, ajungand la 0,72.

Barbat filmat conducand haotic, punandu-i in pericol pe ceilalți participanți la trafic! Ipoteza: ar fi fost baut!

20:06, 25.02.2024 - Un șofer este acuzat de catre alți participanți la trafic ca ar fi condus baut la volan! A lovit de mai multe ori bordurile de pe marginea drumului, iar apoi separatoarele dintre sensurile de mers! In filmarea postata de catre unul dintre participanții la trafic se observa cum autovehiculul are o traiectorie…

Ordin de protecție pentru un barbat care și-a agresat mama și fosta soție. Femeile, aparate de instanța

20:15, 19.02.2024 - Judecatoria Pitești a emis in ultimele luni doua ordine de protecție pe numele unui barbat care și-a lovit mama și fosta soție. Piteșteanul violent a fost evacuat temporar din casa și obligat sa nu se apropie de cei dragi.


Ce parere ai despre aceasta stire?