Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rectificarea bugetară va fi adoptată joi. Noi discuții pe salariul minim, la guvern

Publicat:

Rectificarea bugetara va fi adoptata maine, a declarat premierul . Este vorba despre aproximativ 500 de milioane de lei. Totodata, Guvernul va discuta la pranz si despre noua varianta a salariului minim pe economie, in .

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO| Marcel Ciolacu explica cand se va implementa creșterea salariului minim

14:06, 15.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a explicat ca o creștere a salariului minim la 3700 de lei va fi decisa dupa ce Guvernul va avea execuția pe al doilea trimestru. Ciolacu a precizat ca, ulterior ședinței de Guvern, va avea discuții pe tema salariului minim cu reprezentanții Consiliului Tripartit.

Sistemul va intra in colaps. Viitorii pensionari vor avea doar un venit minim

15:00, 31.03.2024 - Sistemul de pensii din Romania, bazat pe solidaritatea intre generații, nu mai este sustenabil, pe fondul imbatranirii populației, migrației și creșterii speranței de viața. Guvernul anunța ca pensionarii vor fi nevoiti sa iși acopere cheltuielile din economii, deoarece statul va putea sa le asigure…

Ministrul Muncii a anunțat care ar urma sa fie valoarea salariului minim de la 1 iulie 2024

16:00, 26.03.2024 - Ministrul Muncii a vorbit, in cadrul Conferinței ”Human Revolution. Resursele Umane – Parteneri in Construirea Viitorului“, organizate de postul de televiziune Antena 3 CNN , despre piața deficitara de munca din Romania și despre masurile pe care Guvernul le pregatește pentru a rezolva aceasta problema.…

Sedinta extraordinara de Guvern. Urmeaza sa fie adoptata OUG privind comasarea alegerilor

15:25, 08.03.2024 - Guvernul se reuneste vineri intr-o sedinta extraordinara pentru a adopta proiectul de ordonanta de urgenta privind organizarea alegerilor europarlamentare si alegerilor locale in data de 9 iunie 2024.

Guvernul pregateste concedierile la stat! „Jihadul” care vine dupa alegerile din 2024

10:41, 08.03.2024 - Presedintele PNL si al Senatului, Nicolae Ciuca, a declarat ca Guvernul va lua masuri de reducere a cheltuielilor bugetare, insa forma acestora va fi stabilita in cadrul coalitiei. Presat sa gaseasca solutii pentru reducerea deficitului bugetar, Guvernul vrea sa faca din nou economii. Act normativ pentru…

Ciuca, discuții privind strategia la alegerile europarlamentare cu șefa PE: Miza este pastrarea forțelor pro-europene

12:10, 06.03.2024 - Președintele PNL Nicolae Ciuca a discutat cu șefa Parlamentului European privind strategia la alegerile din iunie, cei doi lideri concluzionand ca dezinformarile și manipularile din mediul online pot fi combatute prin prezentarea beneficiilor apartenenței la UE.

Ciuca, discuții cu Metsola: Miza este pastrarea intr-o poziție fruntașa a forțelor pro-europene

12:05, 06.03.2024 - Miza alegerilor din iunie este pastrarea intr-o poziție fruntașa a forțelor pro-europene, afirma liderul PNL, Nicolae Ciuca, dupa o intalnire cu președintele parlamentului European, Roberta Metsola.

Austeritatea bugetara. Coaliție pregatește noi masuri de reducere a cheltuielilor publice

17:00, 29.02.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a confirmat, joi, ca Guvernul va veni cu noi masuri de reducere a cheltuielilor bugetare, dand in acest sens exemplul eficienței celor luate anul trecut, care a permis o diminuare drastica a banilor cheltuiți de stat.


Ce parere ai despre aceasta stire?