Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RECORD! Toate biletelele la cel mai popular festival din lume s-au vândut ca pâinea caldă

Publicat:

Toate cele 120 de mii de bilete pentru editia de anul viitor a Glastonbury, cel mai popular festival din lume, au fost cumparate intr-o ora si 27 de minute. Surprinsi, organizatorii anunta ca acesta este un record in istoria evenimenului.

Administratorii site-ului de vanzari au spus ca au fost cumparate 3.000 de bilete pe minut. Asta in conditiile in care pretul a fost majorat pana la 210 lire sterline, la care se adauga o taxa de rezervare online.

va avea loc in perioada 26-29 iunie 2014. Organizatorii nu au anuntat deocamdata numele celor trei artisti…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

METAL PREȚIOS Aurul se vinde ca painea calda in Coreea de Sud

08:31, 13.05.2024 - Considerat un activ de rezerva sigur, aurul se vinde ca painea calda in magazinele din Coreea de Sud, metalul fiind la fel de popular ca celebra supa ramen. The post METAL PREȚIOS Aurul se vinde ca painea calda in Coreea de Sud first appeared on Informatia Zilei .

Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic, John Jacob Astor, vandut la licitatie pentru o suma record

16:40, 29.04.2024 - Un ceas de aur gasit impreuna cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic a fost vandut sambata la licitatie cu 1,175 milioane de lire sterline (1,37 milioane de euro), un record pentru un obiect legat de celebra nava, potrivit casei de licitatii, scrie AFP, citat de digi24.ro .

Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vandut la licitatie pentru o suma record. Cine era John Jacob Astor

07:41, 28.04.2024 - Un ceas de aur gasit impreuna cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic a fost vandut sambata la licitatie cu 1,175 milioane de lire sterline (1,37 milioane de euro), un record pentru un obiect legat de celebra nava, potrivit casei de licitatii, scrie AFP, citata de Agerpres.

Doua zodii de oameni buni ca painea calda. Au o inima mare și dau totul pentru ceilalți

22:10, 18.04.2024 - Chiar daca poate la prima vedere pot sa para ca sunt persoane insensibile, de fapt, realitatea este alta in cazul a doua zodii. Nativii se numara printre acei oameni pe care te poți baza de fiecare data inclusiv atunci cand este vorba de momente dificile.

BMW a vandut un numar record de mașini electrice, deși rivali ca Mercedes sau Volkswagen stagneaza

11:15, 12.04.2024 - Vanzarile BMW de mașini electrice full au depașit cu mult rivalii precum Tesla și Volkswagen, care se confrunta cu o cerere in scadere sesizabila, informeaza Bloomberg. Livrarile modelelor electrice cum ar fi BMW i4, iX1 și i7 au crescut cu 41% in primele 3 luni ale anului, comparativ cu primul trimestru…

Produsul romanesc care face furori in toata lumea. A devenit celebru chiar și in China. Se vinde ca painea calda

10:40, 12.04.2024 - Un produs romanesc a provocat isterie la nivel internațional. Este foarte iubit la noi in țara, dar se bucura de un succes formidabil și peste hotare. Se vinde pe banda rulanta in magazine și chinezii pur și simplu il adora. Produs romanesc, certificat UE Romania este cunoscuta la nivel mondial pentru…

Volvo, record de vanzari in luna martie. XC60 ramane cel mai popular model

14:05, 05.04.2024 - Primul trimestru al anului s-a incheiat, iar producatorii de automobile au tras linie pentru a vedea cum s-au descurcat. Volvo are motive de sarbatoare, in contextul in care a avut cea mai buna luna martie din istoria sa. Mai exact, in a treia luna din 2024, suedezii au vandut 78.970 de mașini la nivel…

Le-au „ras” in timp record! Uluitor cate bilete au vandut maghiarii la meciurile naționalei in numai 5 ore

15:15, 05.03.2024 - Federația Maghiara de Fotbal a anunțat ca a vandut in doar 5 ore un total de 30.000 de abonamente pentru meciurile pe care naționala de fotbal le va disputa in acest an la Budapesta. 2024 va fi un an aglomerat pentru naționala de fotbal maghiara. Vecinii Romaniei vor juca 4 amicale inaintea EURO, sunt…


Ce parere ai despre aceasta stire?