Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Record Mondial! Un german a reușit să bea o ceașcă de cafea în doar câteva secunde / VIDEO

Publicat:
Record Mondial! Un german a reușit să bea o ceașcă de cafea în doar câteva secunde / VIDEO

Un barbat german a reușit sa stabileasca un nou . A baut o ceașca de cafea in doar 3.12 secunde.

Anunțul a fost facut de organizația care ține evidența recordurilor, dupa ce Felix von Meibom a realizat performanța in Frankfurt.

Timpul incredibil de 3.12 secunde a lui von Meibom a redus cu 0.05 secunde recordul anterior, deținut tot de un german, , in 2021.

Un videoclip al reușitei arata cum von Meibom inghite cafeaua in timp ce aburii fierbinți inca se ridica:

View this post on Instagram

A post shared by (@guinnessworldrecords)

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Selly și Oana Roman, razboi pe Instagram. Ce au de imparțit!

10:05, 23.04.2024 - Selly și Oana Roman, razboi pe Instagram. Ce au de imparțit! Anul trecut, Oana Roman l-a criticat public pe Selly pentru ca acesta emitea pareri despre sistemul educațional din Romania. Ea spunea atunci ca nu exista o baza solida pentru care mulți tineri il iau pe vlogger drept model și il asculta cand…

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Anunțul facut de Mihai Bobonete dupa 15 ani de casnicie cu Catalina. „Am avut și ani de zile in care am trait viețile separat”

10:35, 09.03.2024 - Mihai Bobonete și Catalina sunt casatoriți de 15 ani și se cunosc de 30 de ani. Au impreuna doi copii și o casnicie discreta. In cadru unui interviu acordat revistei VIVA!, Mihai Bobonete a vorbit despre viața de familie dupa ce copiii lui au venit pe lume.Actorul și soția lui se cunosc de 30 de ani,…

Lovitura grea pentru Mark Zuckerberg. Cați bani a pierdut in timpul in care Instagram și Facebook nu au funcționat

19:55, 06.03.2024 - CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, se confrunta cu o lovitura financiara semnificativa in urma unei masive intreruperi tehnice care a paralizat Facebook, Instagram și Messenger la nivel global. Potrivit unui expert financiar din New York citat de Daily Mail, Zuckerberg a pierdut o suma impresionanta!

Iris Apfel, supranumita „starleta geriatrica”, un icon al modei new-yorkeze, a murit la 102 ani

09:00, 02.03.2024 - Zi trista in lumea modei din New York, odata cu vestea trecerii in neființa a unei figuri emblematice. Excentrica Iris Apfel a murit vineri, la venerabila varsta de 102 ani. Anunțul trist a fost facut de contul ei oficial de pe rețeaua de socializare Instagram, conform AFP.

Adela Popescu a adormit la un eveniment monden, cu ochelarii pe ochi, sprijinita de perete. Cum a ajuns intr-o asemenea situație

13:05, 22.02.2024 - Adela Popescu, in varsta de 37 de ani, este soția lui Radu Valcan și mama a trei copii. De cand au venit pe lume baietii ei, viața vedetei s-a schimbat total, iar timpul liber a fost tot mai limitat. Provocata de catre prietenii virtuali sa dezvaluie care este cel mai ciudat loc in care a dormit vreodata,…

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, reacție dura dupa ce ea și Sergiu au fost criticați pentru ca s-au desparțit: „V-am rugat sa nu jigniți”. Inca soțul ei și-a inchis contul de Instagram / FOTO

16:20, 11.02.2024 - Anunțul desparțirii dintre Madi și Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, a starnit o mulțime de reacții. Dupa ce fostul concurent a confirmat separarea, și tanara a avut o prima reacție. Doar ca, intre timp, s-ar fi trezit cu o mulțime de comentarii negative.

Prețuri amețitoare la reclamele din timpul Super Bowl: milioane de dolari pentru 30 de secunde. Sumele „aproape ca s-au dublat in ultimul deceniu”

12:25, 09.02.2024 - Anul trecut, peste 113 milioane de oameni au urmarit Super Bowl. Este unul dintre cele mai vizionate evenimente televizate ale anului și, indiferent daca publicul urmarește meciul, este o ocazie unica pentru companii de a-și face publicitate in fața unui numar incredibil de persoane.


Ce parere ai despre aceasta stire?