Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Record de infectări în Federaţia Rusă. Peste 12 mii de cazuri de COVID-19, raportate în ultimele 24 de ore

Publicat:

a inregistrat in ultimele 24 de ore cel mai mare numar de infectari cu COVID-19 de la inceputul pandemiei. Este vorba despre 12.126 de cazuri, dintre care 3.701 de cazuri au fost confirmate in orasul Moscova.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia planuiește sa dea lovitura in Europa: Moscova pune la cale atacuri teroriste și sabotaje (FT)

22:05, 05.05.2024 - Agențiile europene de informații și-au avertizat guvernele cu privire la amenințarea sabotajelor și atacurilor teroriste organizate de Rusia pe continentul european. Posibilele victime civile nu reprezinta o preocupare pentru Federația Rusa, potrivit Finnacial Times.

159 de noi cazuri de Covid in ultima saptamana. Nu au fost raportate decese

13:31, 23.04.2024 - 159 de noi cazuri de Covid in ultima saptamana. Nu au fost raportate decese159 de noi cazuri de Covid au fost inregistrate in Romania in perioada 15-21 aprilie, fara a fi raportate decese, a anunțat, marți, Ministerul Sanatații, anunța Mediafax.

Ministerul Sanatatii: 315 cazuri noi de persoane infectate cu COVID, in ultima saptamana

13:25, 09.04.2024 - Ministerul Sanatatii: 315 cazuri noi de persoane infectate cu COVID, in ultima saptamanaMinisterul Sanatatii anunta, marti, 315 cazuri noi de persoane infectate cu COVID, in intervalul 1 - 7 aprilie. 69 de persoane sunt internate, trei au murit, anunța Mediafax.

Mihai Popșoi, despre diplomatul moldovean declarat persona non-grata de Rusia

21:05, 29.03.2024 - Diplomatul moldovean, care a fost declarat persona non-grata la Moscova, activa in cadrul Secției consulare a Ambasadei Republicii Moldova in Federația Rusa. Cel puțin asta a sugerat ministrul de Externe, Mihai Popșoi. Oficialul a mai spus ca in cadrul misiunii diplomatice de la Moscova activeaza aproximativ…

Franța și Germania avertizeaza asupra unei amenințari acute din partea teroriștilor islamiști

16:50, 25.03.2024 - O unitate a gruparii Statul Islamic, care a revendicat atentatul terorist de la Crocus City Hall din Moscova, a efectuat mai multe tentative de atac pe teritoriul Franței, a declarat președintele francez Emmanuel Macron, citat de Le Parisien. Președintele francez a comentat decizia guvernului de a ridica…

Act terorist. MAE ingrijorat pentru cetațenii moldoveni aflați la Moscova: „Fiți vigilenți, urmați instrucțiunile pentru a va asigura siguranța personala”

10:10, 23.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe exprima ingrijorarea pentru siguranța cetațenilor moldoveni din Federația Rusa ca urmare a atacului armat din sala de concerte Crocus City Hall. Ambasada este in contact cu autoritațile locale pentru a stabili daca printre victime sunt și cetațeni moldoveni.

Republica Moldova expulzeaza un diplomat rus, dupa organizarea alegerilor prezidențiale pe teritoriul Transnistriei. Reacția Moscovei

15:30, 19.03.2024 - Ambasadorul Federației Ruse la Chișinau, Oleg Vasnețov, a fost convocat din nou marți, 19 martie, la Ministerul Afacerilor Externe, unde i-a fost inmanata o nota de protest fata de deschiderea de sectii de votare in Transnistria, comunicandu-i-se totodata ca un angajat al misiunii diplomatice ruse a…


Ce parere ai despre aceasta stire?