Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rebelii houthi din Yemen au anunțat că au lovit cu o rachetă o centrală electrică din Arabia Saudită

Publicat:

Rebelii houthi din Yemen au reușit sa loveasca miercuri o centrala electrica de pe teritoriul cu ajutorul unei rachete de croaziera, informeaza postul de televiziune al gruparii, TV, citat de Reuters.

Reuters noteaza ca autoritațile saudite nu au confirmat înca informațiile.

Rebelii houthi, care au reușit sa îndeparteze Guvernul yemenit sprijinit de la finalul lui 2014, au comis o serie de atacuri cu rachete și drone împotriva în ultimele doua saptamâni.

Aceștia au lansat mai multe atacuri

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac rusesc cu racheta in Odesa: mai multe persoane ucise dupa ce o racheta a lovit o institutie de invatamant - VIDEO

03:35, 30.04.2024 - Un atac rusesc cu racheta, in plina zi, asupra unei institutii de invatamant din portul ucrainean Odesa a ucis luni patru persoane si a ranit 28, au anuntat oficiali locali citati de Reuters, potrivit news.ro.

Alerta in Marea Roșie: rebelii houthi revendica o lovitura directa cu rachete asupra unei nave petroliere britanice

02:45, 27.04.2024 - Rebelii houthi din Yemen revendica o lovitura directa asupra unei nave in Marea Roșie, informeaza aljazeera.com.Yahya Saree, purtatorul de cuvant militar al rebelilor houthi, afirma ca grupul a vizat un petrolier britanic - Andromeda Star - in Marea Roșie cu "mai multe

Rachete rusesti au lovit depozite de cereale din portul Pivdenni, in regiunea Odesa (video)

19:56, 20.04.2024 - Rachete rusesti au lovit vineri portul Pivdenni din regiunea Odesa din sudul Ucrainei, distrugand depozitele de cereale si produse alimentare, au declarat presedintele Volodimir Zelenski si alti oficiali, transmite Reuters, potrivit News.ro.„Au lovit portul maritim Pivdenni.

Nici chinezii nu au scapat. Rebelii houthi le-au atacat un petrolier cu rachete, iar una a lovit nava

10:26, 24.03.2024 - Rebelii houthi au atacat sambata un petrolier chinez cu rachete balistice, dintre care una a lovit nava, in largul coastei Yemenului, unde atacurile gruparii rebele impotriva navelor comerciale sunt in crestere, a raportat armata americana, relateaza AFP si dpa, preluate de Agerpres . Nava Huang Pu,…

Un petrolier chinez a fost lovit de o racheta a rebelilor Houthi. Atacurile asupra navelor comerciale sunt in creștere in Marea Roșie

09:30, 24.03.2024 - Rebelii houthi au atacat sambata un petrolier chinez cu rachete balistice, dintre care una a lovit nava, in largul coastei Yemenului, unde atacurile gruparii rebele impotriva navelor comerciale sunt in crestere, a raportat armata americana, relateaza AFP si DPA, preluate de Agerpres.

Un petrolier chinez, lovit de o racheta lansata de rebelii houthi in Marea Rosie

08:50, 24.03.2024 - Rebelii houthi au atacat sambata un petrolier chinez cu rachete balistice, dintre care una a lovit nava, in largul coastei Yemenului, unde atacurile gruparii rebele impotriva navelor comerciale sunt in crestere, a raportat armata americana.

Tiruri de rachete in Marea Roșie și Golful Aden: schimb intens de focuri intre americani și rebelii houthi

06:25, 15.03.2024 - Fortele americane au anuntat vineri dimineata ca au distrus noua rachete balistice antinava si doua drone houthi, dupa tiruri ale rebelilor yemeniti in Marea Rosie si Golful Aden care nu au provocat "nicio paguba", noteaza AFP, conform Agerpres. Comandamentul american pentru Orientul Mijlociu (CENTCOM)…

18 raniți dupa o explozie puternica la o centrala electrica din Rusia. Trei persoane sunt date disparute

07:51, 06.03.2024 - Trei persoane sunt date disparute si 18 au fost ranite dupa o explozie la centrala electrica Shagonar din indepartata regiune rusa Tuva, a declarat, miercuri, seful regiunii, Vladislav Khovalyg, citat de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?